Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 3

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Madem başladık bir diziye final bölümü olmadan olmaz dimi ama :) Raporda trofe falan var sanmayın ha :) Geçen yılki deneyimim beni yanıltmazsa avlandığımız bölgede uzun bir zaman levrek olmayacak... Ya yönümüzü başka meralara çevireceğiz yada başka balıklara... Dün akşam yine dizinin 3. ve son bölümünü çekmek için düştük yollara :) Ozan, Erdem ve Ben... Suyun durumu ümitte vermişti ama akşam suyu levreklerden eser yok... Ama Ozan her zamanki gibi kalamar peşinde... Dolayısıyle 3 sıfır öne geçti :) Bizde tık yok... Bir çok sahte denedikten sonra bende saat ilerleyince en iyi sahte balık aldığın sahtedir diyerek taktım barakuda sahtemi. Hemen ardından beklenen an geldi... Video 1 :) Çok kötü bir çekim oldu yüklemeyecektim ama en iyi fotoğraftansa en kötü video iyidir diyerek yükledim. (Yağmurluk şapkasının azizliğine geldim.) Ayrıca gelecek yıl için hangi ayda nerede balık almışım onun çetelesi benim için youtube videoları :) İlerleyen saatlerde Ozan ve Ben uyku moduna, Erdem balık moduna devam :) Eeee bu kadar uykusuz kalmanın da bir ödülü olmalı ama dimi :) Video 2 . Herkes nasibini aldı (Ancak gelecek günlerde Ozan'dan da levrek bekliyoruz) ... Önümüzdeki günlerde barakuda serisinin devamanı çekmeyi düşünüyoruz :) Herkese Rast Gelsin...

1. Balık

Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Trulinoya DW31
Av saati : 22:30
Av : İspendek - Levrek ( 39 cm )

2. Balık (Takım ve balık bilgisi Erdem'de)

Sahte : ima salt skimmer

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler abdullah abi azmine hayranım gittikçe büyüyor boyutlar inanıyorum yakında trofe levreği raporunu paylaşacaksın, tabi insanda biraz şans olacak geçen benim arkadaş spinle köpekbalığı yakaladı ya onun gibi şanslı ballı olmak lazım ona acayip balık denk geliyor bir arkadaşım daha var o da aynı onun gibi ballı :)

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Yahu üstad harikasın senin videoları önce izliyor sonra sesi çok açıp dinliyorum bakalım bu sefer ne çıkacak diyorum :)bu sefer ayttt ve yine o hehehe sesi.eline sağlık

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abdullah bey,merayı kuruttun yani. Erdem kardeşim siftahın hayırlı olsun. Bol bol ıslatın ,hayvan kuru kalmasın :)
3 aydan fazla zamandır boş döndüğümüz düşünülürse biz mi merayı kuruttuk yoksa meramı bizi kurttu orası tartışılır :)
Tebrikler abdullah abi azmine hayranım gittikçe büyüyor boyutlar inanıyorum yakında trofe levreği raporunu paylaşacaksın, tabi insanda biraz şans olacak geçen benim arkadaş spinle köpekbalığı yakaladı ya onun gibi şanslı ballı olmak lazım ona acayip balık denk geliyor bir arkadaşım daha var o da aynı onun gibi ballı :)
Teşekkürler Fatih... Bu kadar denemeye bahtsız deve olsa balık tutardı :) Trofe konusunda hala ümidim yok... Senede bir kere denk geliyor. En son Trofe barakuda almıştım. Daha sene-i devriyesi dolmadı :)
Seriye devam abi Tebrikler.. :) bu arada Erdem kardeşe de hayırlı olsun zehri.. :)
Teşekkürler Taha... Hemde ne zehir aldı. Bütün gece uyumadı balıktan sonra akşama kadar at çek yaparım diyordu. Zor ikna ettik dönmeye :koptum:

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yahu üstad harikasın senin videoları önce izliyor sonra sesi çok açıp dinliyorum bakalım bu sefer ne çıkacak diyorum :)bu sefer ayttt ve yine o hehehe sesi.eline sağlık
Teşekkürler Zafer... Balık aldığımda hep kendimi kaybediyorum... Videoyu kapatırken acık olduğu aklıma geliyor ancak o zaman kadar bütün istenmeyen sesler zaten çıkmış oluyor. Umarım daha kötüleri çıkmaz :)