KARAHANLI07
Aktif Üye
- Adı
- Metin Özgür Doğan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Av güzeeel avcı güzeel takım güzeeel daha ne olsun... Tebrikler bereketli olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tebrik ediyorum
Devamını diliyorum
Çölde bile şu bulunuyor sa
Mera da da balık denk gelecektir
Saygılar
Tekrardan tebrikler Abdullah bey bu seri levrek peşinde 3 5 7 10 871 gider. Şansın bol olsun.![]()
![]()
Teşekkürler... Daha güzelleri sizlere rast gelir inşallah...Tebrikler gerçek ten güzel av olmus
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler... Bu motivasyon bize 1 yıl yeterAv güzeeel avcı güzeel takım güzeeel daha ne olsun... Tebrikler bereketli olsun![]()
Teşekkürler Eşref ağabey... Genelde avlaklarımızı rüzgarın durumuna göre seçiyoruz. Bazen de balığın durumuna göre... Gün içinde bile bazen 2-3 sefer yer değiştiğimiz oluyor. Bu avımıza yağmurdan ihitimali olduğu için çakılı kaldık.Terk-i mera iyidir.Toprağı nadasa bırakmak gibi.
Bir müddet sonra yine hareketlenir.
Rastgele...
Erdem fena zehirlendi... Barakudada aldımı onu kimse tutamazAbdullah ve Erdem klasiğine dönüştü balık avlari
Tango ve Cash gibi bir iki üç seriye bağladılar bizde sinema tadında izleyip kedi gibi yalanalım telefon basında
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Şeref ağabey... At çek ile balık alamayan herkesin balık alması dileklerimle... At çeke merak salmış herkesi bu keyfi tatması gerekir. İlk başladığımda ne çektiğimi bir ben, bir Allah (C.C) bilir. Kopan sahteler, karışan misinalar, 3 metre önüne düşen sahteler, gereksiz eklemeler yapılan sahteler vesaire vesaireHepinize tebrikler
İlk fırsatta levrek tutamayanların da tutabilmesi dileklerimle
Gaza gelmem FatihAbdullah abi durmaz artık![]()
Teşekkürler Cihan . Umarım en kısa zamanda tanışırsın...tebrikler çok güzel bir av olmuşumalım bizde levrek ile tanışalım
![]()