Tebrikler abi rast gelsin
bende ben yakalasam
Teşekkürler Hasan... Umarım en kısa zamanda özlediğin balığa kavuşursun... Biraz daha uzun süreli sabah suyu akşam suyu yapabilirsen beklentin en kısa zamanda gerçekleşir diye tahmin ediyorum...
Tebrikler abi barakudaya hasret kaldık artık valla hep levrek hep levrek nereye kadar
Teşekkürler Ozan... Senin yokluğunu değerlendireyim dedim

İlk barakuda da zafer çığlıkları atacam
Profil resmini değiştir Abdullah abi Levrekleri tutup tutup fotoşopla barakuda yapmışsın sonra bizi kandır yok öyle.İşin şakası bıraktığın o balıklar 1.5 yıl içerinde sana çok güzel paşalar olarak geri döner inşallah.
İnşallah Fatih... Kış aylarında barakuda peşinde koşu boş boş dönmek sıktı... Seneye kış aylarını sadece kalamar ve levrek için kullanacağım gibime geliyor...
Tebrikler abi serinin devamı levrek peşinde 6'yı merakla bekliyorum
Teşekkürler Fatih ben de merakla barakuda bekliyorum

Videodaki sevinçim abartılı olursa şimdiden kusura kalmayın
Teşekkürler Adil... Çok daha güzelleri sizlerin olsun...
Maceralı bir gün olmuş.Devamını bekliyoruz.
Aynen Eşref ağabey... Gezerek avlanmakla iyimi yaptım kötümü şimdi emin değilim... Birlikte ava gittiğimiz ağabey sen olsan o balıkları alırdın diyordu... Onun avlandığı yer daha büyük balıklar için müsait... Belki o takipler barakuda da olabilirdi...
7. veya 9. cu levrek peşinde raporunda sanki bir trofe hissediyorum ama levrek mi olur yoksa baracuda mi bilmem..

Tebrikler abi..
Teşekkürler Taha. Ağzından bal damlıyor