Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Şeref ağabey.Abdullah bey ,yine boş yok. Tebrikler. Bu arada trofe için sahte konusunda birşey ler yapmak lazım gibime geliyor.
Teşekkürler... Sahteyi bu hafta almaştım ilk denememdi...Abdullah bey ,yine boş yok. Tebrikler. Bu arada trofe için sahte konusunda birşey ler yapmak lazım gibime geliyor.
Teşekkürler Erhan hocam. Dedik ya Erdemi yolladık meralar bize kaldı. İlk avda hemen kendini belli ettiTango ve Cash serisini geçtin valla
Tebrikler hocam
Darısı basımıza izmire mi taşınsak ne
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Koray... Ben boşları rapor yapsam çoooook uzun bir seri olur millet sıkılır izlemezMaşallah Abdullah Abi, tebrik ederim. Sen her avında yakaladığın balığın raporunu açıyorsun, bende yakalayamadığım balığın raporunu açıyorum.![]()
Abi o keretalar ya büyüyüp bu tarafa gelir ya da ben ilk uçakla o tarafa geleceğim. Şantajın böylesi..![]()
Avların her daim bereketli olsun.
Tebrikler Abdullah Bey....
Daha iyilerine.... , daha irilerine İnşallah
Kısmetiniz bol olsun...
Teşekkürler.... Yarın akşam daha iyisi mi denk gelecek yoksa trofe mi yoksa avcumuzu yalayarak mı geri geleceğim bakalımTebrikler Abdullah abi, trofe yakın gibime geliyor![]()
Teşekkürler Sinan... Gecen yıl kısı süreli oldu ama bu yıl daha uzun süreli olta atacaz inşallah...hocam tebrikler çok güzel avlar yapıyorsun sabırla takipteyiz herzaman rast gelsin birlikte olta atmmak dileğiyle gene ...