Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Geçen hafta barakuda denemesi yaptığımız bölgede sabah suyu bir levrek takibi birde yakalanıp kaçan olunca haftaya levrek için biraz daha sığ olan yerde avlanacağım diye söz vermiştim kendi kendime... Genelde hep böyle oluyor bir hafta levrek gördümmü öteki hafta oltamı mutlaka ziyaret ediyorlar
Akşam suyu ilk atışda gördüğüm takip ve daha sonra kıyıya kadar gelen 2. takip sabah suyunun iyi geçeceğinin habercisiydi... Dolunay olduğu için havanın aydınlanmasına çok az kala dalarlı sahteyi çıkarıp su üstünü taktım... Daha ilk atışımdı... Oldukça uzun mesafe gitmişti... Sahtenin suya düştüğü anda bir anlık önüne baktım... Keşke bakmaz olaydım, keşke görmez olaydım
1 metre kadar bir barakuda deli gibi kara kıyı balık arıyor... Bu yılın trofesi olurdu ama ne yazakki nasip değilmiş... 10 dk sonra videodaki ispendek oltamı ziyaret etti... (Kızım bugün oruç tutuyordu akşam yemeği hazır oldu
Sonuna kadar yediği tek balık
) Daha sonra tası tarağı toplayıp kısa süreli bir barakuda yoklaması yapmak için derin suya geçtim... Geçen hafta ilk defa derin suda su üstü denemiş ve kıyıya kadar bir barakuda takibi almıştım... Daha 3 yada 4. atışımdı... Geçen haftadaki gibi su yarılmaya başladı ve beklenen an mütüş bir saldırı ama ıska
İlk defa uçan bir barakudaya şahit oldum
Yaklaşık 35- 40 cm yükselerek tekrar ait olduğu yere döndü
Barakudaların yumurtalarını döktükleri her hallerinden belli... Deli gibi yiyecek arıyorlar... Haftaya sezonu açarım sanırım 
HeRKeSe RaST GeLSiN...
Makine : Shimano stradic 3000
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Spanish Sparrow Flash Sardine 90mm
Av saati : 05:30
Av : İspendek - Levrek ( 36 cm )
Yakalanma anını görüntüleyemesem de ispendeğin videosunu yüklüyorum..
HeRKeSe RaST GeLSiN...
Makine : Shimano stradic 3000
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Spanish Sparrow Flash Sardine 90mm
Av saati : 05:30
Av : İspendek - Levrek ( 36 cm )
Yakalanma anını görüntüleyemesem de ispendeğin videosunu yüklüyorum..
Son düzenleme: