Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Silikon Rengi Yardim

Tunca_Ogreten

Yeni Üye
Salt ın sahibi Ercan beyden yaptırdım özel isteyerek ,bu çok iş yapan tackle house 07r rengi muadiini...aynı renk aynı aksiyon ama fujinde ..
al gece gündüz çalış.
silikonu takarsın..
yüzdürmek,atış yönü ayrı ustalık...
av partnerim in ögrencisi adına bu seride şeker meker diye özel adı yazıyor.ustanın sahtesi yok..isimsiz o bir M pehlivan sahtesi..2018-2019 da 100 levregi var..dahasonrası daiwa ssr pembe kafa.
Atış tekniği ve yüzdürmeyle ilgili eğitici video var mı önerebileceğiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adı
Alperen
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yalova'nın durumunu bilmem ama Armutlu'da 29 Kasım'da almıştım. Şimdiki durum nedir bilemem. İhlas'a doğru bakmak lazım.
Zaten ihlasa gidicem üstad tam nereden aldın tarif edermisin

Cajun

Yeni Üye
Adı
Sedat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar genelde yılandar ihlas arası her alanı tarıyordum. Kayalıklar, liman içi ve çevresi, her alan 15 dk lik 20-35 atış tarama yapıyordum. Bunları iki ayrı yerden bir saat arayla aldim. Biri liman dere arasında diğeri Tavşantepe yol kenarında trafonun hizasından aldım.

Adı
Alperen
Kan Grubu
A Rh Negatif

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
o hayvan artik yavas yavas gormemeye basladi maket daha randimanli olur. levrek hayvani zaten bu donemde avlanmaz HAVYARLIDIR buyuk bi kismi