Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Süpürgesi (Barchino)

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
İnternet bilgilerine bakılırsa levrek dalgalı havayı seviyormuş....bu standart barchino lar yandan dalgaya maruz kalınca alabora olmuyor mu?

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İnternet bilgilerine bakılırsa levrek dalgalı havayı seviyormuş....bu standart barchino lar yandan dalgaya maruz kalınca alabora olmuyor mu?
Merhaba Cüneyt bey, Özellikle dalgalı denizde kullanıyorlar bu aleti , çarşaf gibi denizde bir sorun yok zaten. dalgalı denizde devrilmemesi için büyük olan plakanın üzerine şerit veya değişik şekillerde ağırlık montajı yapılıyor buda dalgaya karşı mukavemet sağlıyor.

mesal burada delerek içeriye kurşun gömülmüş

bu fotodakiler ise şerit şeklinde ağırlıklar

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam bu çekme kolunu nerden hangi isimle aldınız? Ne diye geçiyor?
Hırdavat ve mobilya malzemeleri satan yerden aldım , bu aldığım şey aslında çekmece kolu tam 32 cm olduğu için aldım . bu şekilde havluluklar da var . gemlikte çok kapsamlı bu şekilde market yok ama buyuk marketlerde paslanmaz havluluklardan da temin edebilirsiniz.

hemen hemen buna benziyor

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Hırdavat ve mobilya malzemeleri satan yerden aldım , bu aldığım şey aslında çekmece kolu tam 32 cm olduğu için aldım . bu şekilde havluluklar da var . gemlikte çok kapsamlı bu şekilde market yok ama buyuk marketlerde paslanmaz havluluklardan da temin edebilirsiniz.

hemen hemen buna benziyor
Çok teşekkür ederim. Yavaştan ben de başlıyorum imalat işine. Yapan marangoz bulamadım uğraşmıyorlar, ben de bir marangoza uygun ölçülerde kabaca kestirip iş yerindeki marangoza montajını ve eğimlerini yaptırmayı düşüyorum.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim. Yavaştan ben de başlıyorum imalat işine. Yapan marangoz bulamadım uğraşmıyorlar, ben de bir marangoza uygun ölçülerde kabaca kestirip iş yerindeki marangoza montajını ve eğimlerini yaptırmayı düşüyorum.
Aynen bu tur şeyleri bizim esnafa yaptirmak cok zor. Oysa 1 2 saatlik bir is onlar için ve o gunun yevmiyesini cikaracak bişey ama bos oturmayi daha cok seviyorlar. Benim marangozda 3. Ziyaretimin ve 10. Günün sonunda bu cumartesi kesin dedi bakalim görücez. Bende biranonce yuzdurmek icin heycanlaniyorum.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Oglen karabina almaya uğradım hirdavatciya o sirada cekmece kollarinin fotolarini cektim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi