Muhayyer
Daimi Üye
- Adı
- Adem
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Bence deBunlar en sağlıklısı :
![]()
![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bence deBunlar en sağlıklısı :
![]()
![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Cüneyt bey, Özellikle dalgalı denizde kullanıyorlar bu aleti , çarşaf gibi denizde bir sorun yok zaten. dalgalı denizde devrilmemesi için büyük olan plakanın üzerine şerit veya değişik şekillerde ağırlık montajı yapılıyor buda dalgaya karşı mukavemet sağlıyor.İnternet bilgilerine bakılırsa levrek dalgalı havayı seviyormuş....bu standart barchino lar yandan dalgaya maruz kalınca alabora olmuyor mu?

Hocam bu çekme kolunu nerden hangi isimle aldınız? Ne diye geçiyor?Agirlik ve çekme kolunu aldim.
Ağırlıkların teki 140 gram toplam 280 gram olacak umarim yeterli olur. Olmazsa ilave edilir...![]()
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırdavat ve mobilya malzemeleri satan yerden aldım , bu aldığım şey aslında çekmece kolu tam 32 cm olduğu için aldım . bu şekilde havluluklar da var . gemlikte çok kapsamlı bu şekilde market yok ama buyuk marketlerde paslanmaz havluluklardan da temin edebilirsiniz.Hocam bu çekme kolunu nerden hangi isimle aldınız? Ne diye geçiyor?

Çok teşekkür ederim. Yavaştan ben de başlıyorum imalat işine. Yapan marangoz bulamadım uğraşmıyorlar, ben de bir marangoza uygun ölçülerde kabaca kestirip iş yerindeki marangoza montajını ve eğimlerini yaptırmayı düşüyorum.
Aynen bu tur şeyleri bizim esnafa yaptirmak cok zor. Oysa 1 2 saatlik bir is onlar için ve o gunun yevmiyesini cikaracak bişey ama bos oturmayi daha cok seviyorlar. Benim marangozda 3. Ziyaretimin ve 10. Günün sonunda bu cumartesi kesin dedi bakalim görücez. Bende biranonce yuzdurmek icin heycanlaniyorum.Çok teşekkür ederim. Yavaştan ben de başlıyorum imalat işine. Yapan marangoz bulamadım uğraşmıyorlar, ben de bir marangoza uygun ölçülerde kabaca kestirip iş yerindeki marangoza montajını ve eğimlerini yaptırmayı düşüyorum.
Oglen karabina almaya uğradım hirdavatciya o sirada cekmece kollarinin fotolarini cektimÇok teşekkür ederim. Yavaştan ben de başlıyorum imalat işine. Yapan marangoz bulamadım uğraşmıyorlar, ben de bir marangoza uygun ölçülerde kabaca kestirip iş yerindeki marangoza montajını ve eğimlerini yaptırmayı düşüyorum.