Bahadır Sarıca
Daimi Üye
- Adı
- Bahadır Sarıca
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Sevgili Atilla.Merhabalar. Anlatım ve şekiller çok süper, elinize ve emeğinize sağlık.
Ancak, beni rahatsız eden birşeyler var. Bu sistem, en azından benim amatör balıkçılık ruhuma ters geldi. Bence daha çok profosyenel balıkçılık yapan, tuttuğu balığı satan kişiler için yapılmış bir sistem gibi. 5-10 tane sahte balıkla levrek avlamak, gerçekten bana ters geldi. Polemik olsun diye yazmıyorum, ama amatör balıkçıların bu şekilde avlanması bence yanlış. sevgilerimle
Takdiriniz için teşekkür ederim. Tabii ki aynı fikirde olmayabiliriz.
Yeni, uygulanmamış yöntemleri denemek hoşuma gidiyor. Levrek şemsiyesi de böyle bir konudur. Her nekar İtalyanlar bunu çook uzun zamandır uygulasa da benim için yeni. Bir çok arkadaş için de ilgi çekici gelecektir diye paylaşmak istedim. Amaç ihtiyacı olup araştırana bir ışık olması.
Doğal olarak bu sistemin de karşıtları ve savunucuları mevcut. Bu noktada tartışmaya girmeyecek olmakla birlikte, temel bakış açım girişte belirttiğim levrek için farklı yakalama sistemlerini tanımak ve tanıtmaktır. Levrek süpürgesi için başka platformlarda da dendiği gibi süpürür, balığı kırmak mı istiyorsunuz gibi söylemler için Mevlananın güzel değişine ekleme yaparak;
"İçinde gönül ışığı bulunmayan gönül, gönül değildir. O gönüle ne kural, ne de ceza, ne de yöntem kifayet eder."
diye söyleyeceğim. Ayrıca yöntemler ve sistemler, yasaklayarak veya bilmeyerek zararsız hale gelmezler/getirilemezler. Amaca uygun kullanıldığı sürece hiçbir sakıncaları yoktur.
Sevgi ve selamlarımla...