Levrek ve Lüfer avlarında kullanılan kaşıklar

Arkadaşlar selamlar,
Bildiğimiz üzere kaşıkları daha çok gündüz gün ışığında hava tamamen kararıncaya kadar kullanıyoruz genelde. Gece için tıpkı limon renkli sahteler gibi av potansiyeli iyi olan önerebileceğiniz kaşık var mıdır? Yoksa böyle bir ürün yok mudur?🙂

Gece karanlıkta millet ışıklı yemli şamandıra atarken glow veya uv kaşıl denemesi yapana iyi gözle bakılmaz. İllaki bu adamların yanında atmak zorundasınız, çık işin içinden.

Sevgili arkadaşlarım,,

Levrek ve Lüfer avlarında kullanılan,denenmiş ve avcılığı kanıtlanmış kaşıkları resimledim.Umarım faydalı olur.Sağlıcakla kalın...

(link)

REMİXON TOBBY KAŞIKLAR

(link)

ALBA TOBBY KAŞIKLAR

(link)

(link)
(link)

(link)
HANSEN KAŞIKLAR

(link)

(link)

Emeğine sağlık abicim teşekkür bilgilendirme için

( RESİMLER BENDE GÖRÜNTÜLENMİYOR İSİMLERDEN BAKIYORUM )

Aynı ürüne bende baktım dün bende denemekten yanayım kaşıklardan gece de faydalanmak lazım bence aksiyonları çok iyi karanlıkta avantaj oluşturabilir bu yüzden.
osman abi 18gr sarı rengi ile kuruçeşmeden çinekop aldım geçen sezon, denemeni tavsiye ederim. hiç aydınlatma olmayan karasuda bile kaşıkla alınıyor abi yok uv imiş glow imiş zorlamaya gerek yok. balıklar bizden daha iyi görüyor gözlerinde uv filtre olmadığı için, sana zifiri karanlık gelen yer adam için aydınlık sayılabilir. gene kuruçeşmede ramazan ayında gece 1de 18gr simli ndingen ile balık aldım. hayvana ışıl ışıl deniz, bize karanlık geliyor sadece 🙂

Back