Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek...

sinarit_baba

Aktif Üye
Adı
murat yılmaz
Merhaba,
levrek zamanı geldi ancak işe erken gittiğimden olta atma fırsatım olmuyor. Haftasonu olunca sabah ezanıyla kıyıdaydım.
Hava karanlık olduğundan, beyaz limon rengi silikonla başladım. Ama netice alamadım. Aydınlık olmaya başlayınca toplu silikonu denedim. Makaramda 2 senelik misinam vardı, tam savururken misinam koptum :) Allahtan yanımda yedek makinam vardı. Bu sefer tam spin e geçtim. Ucunda 5 gr ağırlık olan minnow silikondan taktım. Siyah ve gümüş renkli olan.
Kıyıya 1 metre kala levrek atladı, önce takıldı sandım sonra kamış titreyince sevindim. Heyecandan geri geri giderken kumlara da oturdum :)
Sorunsuzca kıyıya aldım. Silikon iğnesi keskin uçlu olmasına rağmen ağzından hemen çıktı. Yaptığım hatalardan biri levrek yakalanınca heyecandan tasma atmamak. Bu çok önemli. Boyu yaklaşık 40 cm geldi. 35 cm den kısaları bırakıyorum.
Rastgele dostlar...

Ekli dosyalar

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Murat
Daha güzelleri rast gelsin

eylmz

Daimi Üye
Tebrikler daha Büyük'leri oltanizdan eksik olmasın :)

weasel

Aktif Üye
Adı
Mehmet Gürel
Çıkıp çıkmamak arası tereddüt ani karar ve çıkış, sabah 07 hareket dip oltası 40 mt.de levrek açlıktan neye saldıracağını şaşırmış 2 tanesi jig head diğerleri
palet hamuru ve palet silikonla teknede buluştular. Herkese rastgele.

weasel

Aktif Üye
Adı
Mehmet Gürel
Bütün maceralar böyle olsun hayır demem.:)

hayalet avcısı

Daimi Üye
murat tebrik ederim avdan gelirken izmirden bahsetmiştim arife, spinle ilk orda tanışmıştım(e.foça )askerdeyken ne tarafta avlanıyosun mahzuru yoksa