Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ligth Spin Set

mrdkrgl

Yeni Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Solstace pek iyi bir makine değil

Okuma trio 295 gr spin için bile ağır

Bu üç makineden en uygunu daiwa legalis 2500 lt 200 gr sarımı 87cm levrek için bir tık hızlı ama lüfer için iyi tam bir all range makina .su üstü jig hepsi yapılır rahatlıkla
Zaten hedef balık Lüfer Kofana Levrek alabilirsem tabi =) daiwa lt 3000 lik makine nasıl olur ? yüksek mi gelir. Melih bey birde decathlon da daiwa crosfire 2500 gördüm fiyat olarak epey uygun sizce nasıl bi makine ? Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
3000 Gerek yok 2500 lt legalis ideal.ama kamışın ilk halka mesafe ve genişliğine bağlı birazda bu

Bütçeni zorluyorsa crossfire al ama ben olsam legalis altına inmezdim

mrdkrgl

Yeni Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Negatif
3000 Gerek yok 2500 lt legalis ideal.ama kamışın ilk halka mesafe ve genişliğine bağlı birazda bu

Bütçeni zorluyorsa crossfire al ama ben olsam legalis altına inmezdim
Kamışın ilk halka mesafe ve genişliği neyi etkiliyor ?

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Üstad bu 5-21 kamisla kullanacağınız sahteler nelerdir ? Hangi balıklar için ne kullanmayı düşünüyorsunuz ?

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrdkrgl

Yeni Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Üstad bu 5-21 kamisla kullanacağınız sahteler nelerdir ? Hangi balıklar için ne kullanmayı düşünüyorsunuz ?

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuz Bey merhaba, bu kamışla kıyıdan atar aralığına göre jig ve su üstü sahteler denemek istiyorum. Hafif dalarlı sahtelerde olabilir.