Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

lineaeffe fury caster gitmiyor

saltiga

Üye
Adı
ümit OLGUN
Kullandigin kursun gramajina gore kamis almadin aldigin kamisa gore kursun atican oda iyi:)

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Saltiga iyi kafa buldun benimle ha . : ) kardeş napayım olmucak iş mi bu satayım mı kamışı daha da kullanmadan yada iade etmeyi mi deneyim , yada daha iyi mi olur , 150 gramla körfezde kimselerin atamadığı yerlere atıp balık çıkarsam : )

poyraz

Daimi Üye
Kamışın hayırlı olsunda eyer değiştirme olanağın olursa değiştir bence derim ama son karar gene senin şeref abinin dediği gibi 150 gr atarlı kamışta 75 gr 100 gr ağarlıkla atış performansın daha iyi olacaktır kanaatindeyim.:cool:

saltiga

Üye
Adı
ümit OLGUN
1. linkte k, misinayı nerden buldun bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir misina makinadan çıkışı mükemmel kalitesine göre fiyatıda gayet uygun en iyisi bu bence tavsiye ederim.

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
cevabın için teşkkr ederim . shocklama için aynı marka misina kullanmak zorunda mıyım ?

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Sordun ve öneriler geldi; genellikle kullanacağın kurşun ağırlığına göre; sonrasında gittin ve çok daha ağır atarlı bir ürün aldın; dolayısıyla bu ürün bu ağırlıkları hissetmeyecek ve yeterince erimli atışlar yapamayacaksın; misinalar da ne olursa olsun sana fazla yardımcı olamayacak...

Gene de Awa Shima kullananlar mevcut ve memnunlar; ben kullanmadım ancak kullanan tecrübeli sayılır tanıdıklarım var; diğer misinalar için birşey diyemeyeceğim; çevremde kullanan yok; ben zaten kullanmıyorum...

Ek: Misina çapı kalınlaştıkça atabileceğin mesafe kısalacaktır...

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Merhabalar Eqrhas, ben Can. İzmir Karşıyaka'da ikamet ediyor ve yaklaşık 15 yıldır da çoğunlukla buralarda avlanıyorum. Madem böyle bir takım yaptın kendine nacizane tavsiyem kesinlikle ip misina kullanman yönünde olacaktır. Aksi taktirde tıpkı sen de benim gibi misina sarılı takımlarımda yaşadığım üzere balığı zor hissedecek ya da hissedemeyeceksin. Özellikle buralar kaba lidaki ve çipura gibi yemi yutan ve yatabilen balıklarla dolu olduğundan örgü ip misina kullanımı sana o takımda fırtınalı havada dahi balığı hissettirecektir ve verim artacaktır. Yaşadım ve gördüm. Yolun açık olsun, herzaman rastgelsin.