Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LOST bitmiş, siz bana Balıktan bahsediyosunuz.(Taziye başlığı)

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Senaristler eşeklik etti biraz. 6 sezonu gereksiz yere yaptılar. Şimdiye kadar zamanla "lostsadıkça" en başa dönüp sıfırdan izlemeye başladım diziyi 4-5 kez. Her seferinde de vay be neler olmuş dedim.
Finalle birlikte, insanlar kafalarını toplamaya çalışıyor, resmi net görebilmek için. Hoşuma giden bir izleyici önerisi şu şekilde.
"5. sezonu izledikten sonra, 6. sezondaki uçağın LA havalimanına inmesiyle devam eden kısımları izlemeyin. O kısımları atlayıp sadece adada devam eden kısımları ve finali izleyin" şeklinde.

Çünkü o bölümler gereksiz kalıyor, reyting için uzatılmış hali. Senaristler bazı soruları burada cevaplayarak bu uzatmayı cazip ve haklı hale getirmeye çalıştılar.

Ama görülebiliyor ki tek bir bölümle, 6. sezonu anlatabilmek mümkündü.

Ne oldu ne bitti kısmı hakkında şahsi yorumlarıma gelince... Aslında hiçbir şahsiliği kalmadı devamlı yeni teorilerle, yeni bilgilerle harmanlandıkça.

Ama beğendiğim 2 aydınlatıcı yazı linki aşağıda. Bunun haricinde, birçok izleyici yazarlara IŞIL IŞIL KALAYLI E-POSTALAR atıyorlar.:D

Ayrıca ONE MORE EPSODE temalı gruplar kurulmuş durumda birçok sosyal paylaşım sitesinde.

Benim de içimden geçmiyor değil. Yazarları bulup, sandalyeye bağlayıp, sorduğum sorulara her geveledikleri cevap için suratlarının ortasına tava ile vurmak:D

Lost Finaline Dair JJ.Abrahamsın Açıklamaları!..

Lost'un FİNAL Bölümü İzleyip de Beğenmeyenler Bir de Bunu Okuyun

Chief

Yeni Üye
Adı
Mehmet Dikbayır
Benim de içimden geçmiyor değil. Yazarları bulup, sandalyeye bağlayıp, sorduğum sorulara her geveledikleri cevap için suratlarının ortasına tava ile vurmak:D
KURTLAR VADİSİ: "LOST" Tadında bir yaklaşım olmuş bu. :)

Finalin tam bir Türk filmi şeklinde bitirildiğini düşündüğüm için; (bknz. Sağır Oda) finalin de bir sinema filmiyle bu 'Türk işi' gidişata uydurulabileceğini düşünmekteyim... :D

Chief

Yeni Üye
Adı
Mehmet Dikbayır
Flashforward diyeceğim ama, o da acaip bir şekilde bu sezon bitecekmiş. Jericho vardı ben Amerika'dayken. O da böyle birden kaldırılıvermişti. Bir de Fringe diyorlar ama daha bakamadım... Passengers'i de şimdi duydum, incelemek lazım...

Deniz

Yeni Üye
Adı
Deniz
Şimdiye kadar izlediğim ve keyif aldığım tek televizyon dizisiydi LOST.
Bitti ve bitişi de olay oldu. Bir çok insan dizinin finalini beğenmeyip neler neler söyledi LOST hakkında. Ben bu tür eleştiri yapanlara şunu söylüyorum; " 6 sezon boyunca muhteşem bir dizi izlediniz finali iyi veya kötü bu kadar yıl aldığınız hazzı düşünün yeter"
Uzun bir ara verdikleri zaman birinci sezondan itibaren 4 sezonu tekrar izlemiştim. Ve bu tekrar esnasında o kadar çok detayı atladığımı farkettim ve şaşırdım.
İzlemeyenler için şiddetle tavsiye ederim. Hatta 6 sezonluk LOST arşivimi de paylaşabilirim :)

Chief Jericho'dan bahsetmişsin. O da gerçekten iyi bir kurguydu. Erken bitirdiler gerçekten. Duyduğum kadarıyla epey bir tepki almıştı o dizi. Devam etmesini isterdim aslında.

Chief

Yeni Üye
Adı
Mehmet Dikbayır
Chief Jericho'dan bahsetmişsin. O da gerçekten iyi bir kurguydu. Erken bitirdiler gerçekten. Duyduğum kadarıyla epey bir tepki almıştı o dizi. Devam etmesini isterdim aslında.
Amerika'da bazen bazı yapımcılar çıkıp, ciddi işlere kalkışıyor. Fakat hemen tehdit olarak algılanıyor ve önü kesiliyor. Jericho durdurulduğu zaman, ciddi protestolar olmuştu. Dizideki "nuts" (kaçık) kelimesine gönderme olarak, CBS televizyonuna koliler dolusu fındık gönderdiler. Neticede bir sezon kadar daha yayınlandı dizi ama tat vermeden bitti. Flashforward da öyle oldu galiba. ABD'de taşeron olarak örgütlenen, Afganistan ve Irak'ta savaştırılan paralı asker şirketlerine dokunan hemen cevabını alıyor... Aşağıda Jericho fanlarının hazırladığı fıstık gönderme günlerinden kalan bir video var :D

http://www.youtube.com/watch?v=yoxePewKK8o

zafersat

Aktif Üye
Adı
Zafer SATILMIŞ
lostu bende izledim 4 sezon 4 üncü bölüme kadar geldim ama artık sacmalamaya baslamıslar konular oradan oraya donmeye baslayınca bende bıraktım :D
Alın bendende o kadar, 3. sezonu bitirip 4. sezonu iple çekmeye başladım zannederim 6 ay falan bekledim, ardından 4. sezonun başlamasıyla büyük bir hezimete uğradım, flashbackler bitmiş flashforwardlar başlamış ve herşey yavaş yavaş çözümleceğine iyice bunaltan, içinden çıkılmaz bir hal almıştı benim için, o an bıraktım izlemeyi ama final bölümü de dahil bölümleri toplamaya devam ettim (obsesyon işte) bir ara izlerim diye. Tabi o arada Nip Tuck'ı izlemeye başladım süper diziydi.:)

lüfercan

Aktif Üye
Adı
levent can
Bende ingilizce kursundaki hocamın tavsiyesiyle seyretmeye başlamıştım.Halbuki bende reklamı çok yapılan ne filmi syretmiş ne de kitabı okumuşumdur.Ancak repliklerinin çok anlaşılır olduğunu söyleyince hocamız ingilizce çalışmış olmak için başladım seyretmeye.
Şunu söyliyeyim ki seyretmeyenler hiç boşuna hava atmaya kalkmasın.Birgün gelir seyredersiniz sonra söylemediniz demeyin.Seyredenlerden çok müptela olursanız şaşırmayın.
Lost u sevenler Galligal's Island dizisini duymuşmuydunuz?Bu dizi Lost tan önce çekilmiş.Aynı Lost un senaryosuna sahip komedi dizisi olarak çekilmiş ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde hikaye iyice karışmaya başlamışiHikayeyi toparlamayı beceremeyince yapımcılar diziyi kaldırmışlar.Derler ki Lost bu diziden araklamadır.Youtube da Ormanın içindeki uyuşturucu kaçakçılarının uçağının bulunması sahnesinin aynısı izlemiştim.Siyah Beyaz olarak.
Belki sizler benden daha fazlasını biliyorsunuzdur bu konuda Galligal's Island ile ilgili söylenenler doğrumudur.Youtube a Galligal's Island yazıp arattırırsanız pekçok bölüme ulaşabilirsiniz.

tanbays

Aktif Üye
Adı
Tanbay S.
Bende bende izlemedim:DYalnız benim bir arkadaşım hemen hemen bütün bölümlerini cd kopyalamıştı,laaa oğlum sen manyakmısın dediğimde oda sen manyakmısın balığa gidiyon saatlerce olta başında bekliyorsun diyordu,Bu dizi bitür hastalık olsa gerek neyseki bana bulaşmadan dizi bitmiş.
Değilmi birde böyle derler, sokakta yürümek, dışarda olmak bile bu saçmalıkları seyretmekten veya fanatiği olmaktan daha iyidir.

Kaldıki biz balık peşindeyiz.

Allah aşkına söyleyin Hangimiz evden Akşama balık yemem lazım diye evden çıkıp balık tutmaya gidiyoruz. :) :)

Doğada olmayı kurbağa sesini, iyot kokusunu hangi diziyle değişirsiniz...

Hayat 6 sezon televizyon başında kalacak kadar uzun değil ...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
İlk iki üç bölümünü izledim baktım tropikal ada'da beyaz ayılar filan ilgimi çekti ama baktım arkası yarınların sonu gelmiyor. Bıraktım arkası yarınlar sarmıyor beni. O'nun yerine Dexter'ı seyrededim daha iyi.