LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizden sonra mendireğin oraya gidip gemilerin arasından denedik. Gecenin yıldızı @Yigityasaroglu kardeşimiz şovuna devam etti. Daha sonra ilk mekana geri döndük ve orada @Yigityasaroglu kaçan balıklarla bizi heyecanlandırdı. Gitmeye yakın tek tük istavrit gelmeye başladı. Saat 01:30 civarı toplanıp evlere dağıldık.

Abilerim bekliyoruz burada heyecanla. İşten erken çıkabilseydim kaçırmayacaktım bu etkinliği ama henüz çıkabildim işyerinden.

Emrecan bir dahaki etkinliğe ayarlayabilirsen seni'de alıp dönüşte'de bırakabilirim,
Yenikapı görmeyeli çok değişmiş, her taraf otoban olmuş.🙄

Katılan herkese teşekkür ederim bu güzel akşam için. İsome maruyuku pembe L edinmenin zamanı geldi🙂
bu slikondan benim'de edinmem lazım.🙂

Vallah ıyıkı geldınız hem tanıstık hemde arkadas edınmek guzel.dun kısır bir gundu ama ınsallah daha guzel olacak.bu arada kımse sıvrısıneklerı yazmamıs.sıvrısınek akını vardı eklıyım dedım.
Ennkısa zmanda tekrar gırusmek uzere ..
Ya bırde caycıda gelmedı oraya hepp çayyyndıyen bır adam vardı oda yoktu.

Birde tek başına av orada tekin değil,,!

ileri ye ambulans'ların niye geldiğini oradan geçerken öğrendim,
3 arap kafaları çekip birbirlerini yaralamışlar gezi yolu kan içinde idii.
valla ercument abı bıyolojık savas gıbı onlar bırbırıne zarar veryıorlar daha bulaşan olmadı bana ama şok cıhazı sart herkeze tafsıye ederım..mukemmel bır ıcat 🙂
geldıgın ıcınde muhabbetın ıcınde cok tesekkurler..cok kısa oldu ama ınsallah bır dahıkıne boyle caylı corbalı bır buluşma yapalım..

Back