LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel bir gece olmuş keşke katılabilseydim. Bir dahaki sefere artık inşallah. Katılımcı arkadaşları abileri tebrik ediyorum.

Bu güzel gecede aranızda olmayı çok isterdim. Ekip sağlam olmuş ve güzel zaman geçirilmiş belli 🙂 Bizde mücahit kardeşimle ulugöldeki yarışmaya katıldık. Raporu @trkc kardeşim paylaşacaktır. Bir dahaki etkinliği bekliyor olacağım.

Son düzenleme:
2 gun once cok guzel keyıflı bır av yaptım fotoları atıcamda bırturlu beceremedım telefonla buraya foto yuklemek yemın ederım ezıyet benım telefonlamı sıstemlemı alakası var anlamadım..
guzel bır hanı balıgı aldım adını sonradan ogrendım ama cok guzldı fakat karını sıstı saldım gıtt..pesınden ıstavrıtler gelmeye başladı guzel bır takoz denecek gıbı bır ıstavrıt aldım cok keyıf verdı kerata fakat ruzgar coktu yanı 1 saat toplasam kestı o arada aldım balıkları..
yaptıgım hırsız ıse yarıyor flos olması yemı daha cazıp kılıyormu bılmıyorum ama ısome ıle super uyumlu oldu..
Evli olmayıp evde oturan arkadaşlara burdan kucak dolusu sevgıler 🙂 balık var balık oturmayın evdeeeeee.

Back