Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf başlangıç set önerisi

fthckl

Yeni Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
RYUJI Luna II 2.25 m 05-10 g 2P Lrf Olta Kamışı Yüksek Dayanıklılık ve Hafif Tasarım
Okuma Revenger Rv-25 Fd Lrf Olta Makinesi

Arkadaşlar lrf ye yeni başlıyorum üstteki seti almayı düşünüyorum bütçem sınırlı sizce oluşturduğum set nasıl herhangi bir öneriniz var mı?

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
merhabalar. makineyi değiştirirseniz iyi olur.
hem çok çok kalitesiz hemde 2500 lük.
en azından okuma aria 1000a yada 2000a alın. fiyato 850 900 tl civarıydı en son.
hobiye başlamadan soğumanızı kimse istemez.

Berhan74

Yeni Üye
Adı
Berhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu kamışın 210 boyu bende var, aji odaklı çalışacaksınız şayet çok tatmin edici olmayabilir. 225 boy ve bu atar aralığı ve uç kısmın kalınlığı, esnekliği göz önüne alındığında, küçük sahteler yüzdürmeye elverişli bir kamış. Slikon avcılığı konusunda da 2 gramın altı pek hissedilmiyor. Makine konusunda ise evet Gürkan beyin dedigi gibi 2500 lük bir makine bu takıma büyük gelebilir. Hedef baliginiz nedir ve ne tür sahteler kullanmak istiyorsunuz?

Son düzenleme:

Hammersmith

Yeni Üye
Adı
İsmail D.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam merhaba, tecrübeli değilim ancak araştırmalarım sonucu Daiwa Strikeforce ya da Shimano FX modelleri; görüş istediğiniz Okuma Revenger modellerinden 2-3 kat pahalı olsalar da; fiyat performans standartlarında başlangıç düzeyi için en mantıklı seçeneklerden bazılarıdır. Shimano Sienna 2000'lik makinemi botta başıma gelen talihsizlik sebebiyle göle düşürmem sonucu; bütçemi zorlamamak adına Strikeforce'u tercih ettim.

Saygılarımla.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hocam merhaba, tecrübeli değilim ancak araştırmalarım sonucu Daiwa Strikeforce ya da Shimano FX modelleri; görüş istediğiniz Okuma Revenger modellerinden 2-3 kat pahalı olsalar da; fiyat performans standartlarında başlangıç düzeyi için en mantıklı seçeneklerden bazılarıdır. Shimano Sienna 2000'lik makinemi botta başıma gelen talihsizlik sebebiyle göle düşürmem sonucu; bütçemi zorlamamak adına Strikeforce'u tercih ettim.

Saygılarımla.
onun için dedim zaten ravengere o para verilip mutsuz olacağına 200 tl daha verip aria1000i alıp 3-4 sezon rahat rahat kullanırsın.sonundada yedek makine olarak saklayabilirsin. fx ya da strikeforceye gerek yok.

fthckl

Yeni Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cevap için çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ne avlayacaksınız bilmiyorum ama kamış uzunluk ve atar(0.5-10) bana çok geldi.

mahmutyaldiz

Yeni Üye
Adı
Mahmut Yaldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ryuji airlight 1.90m 1-8 gr kamış alabilirsiniz. Luna'dan da var bende airlight hissiyat ve kullanış olarak daha güzel ve daha hafif. Makine olarak da Effe Daytona DY-1000 modelini öneririm