LRF Baslangic Seti Onerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alper sayende yeni seyler ogreniyorum. Sonucta benim gibi yeni baslayan biri icin bunlar yeni bilgiler. Demek istedigini cok net bir sekilde anlamis oldum. Okuma`nin yeni Inspira serisi ve Dead ringer bu konuda biraz daha iyiler gibi duruyor. 56 ve 53 cm toplama hizi daha dusuk geldi su an. Sanki silikon aksiyonu daha net olur ?
bence de daha net olabilir. zaten inspira serisini çok övüyor kullananlar. gerçi ben 0-10 kamışını aldım kafama yatmadı savagear ile değiştirdim. bahadır abide bir zamanlar 500lük shimano vardı diye hatırlıyorum. aksiyonu çok düşünce kötü olur mu bilmiyorum. ama yüksek sarım dezavantaj diyebilirim.

Alper kardeşim biz de çok tecrübeli sayılmayız hemen hemen aynı sayılırız 🙂 sen belki benden fazla balığa gidiyorsundur emin ol. hala öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum. her ava gittiğimde yeni bir şey öğreniyorum. bakalım bu işin sonu nereye varacak 😀

bence de daha net olabilir. zaten inspira serisini çok övüyor kullananlar. gerçi ben 0-10 kamışını aldım kafama yatmadı savagear ile değiştirdim. bahadır abide bir zamanlar 500lük shimano vardı diye hatırlıyorum. aksiyonu çok düşünce kötü olur mu bilmiyorum. ama yüksek sarım dezavantaj diyebilirim.

Alper simdi Dead Ringer 10 ve Ceymar 25`i inceledigimde ringer toplama hizi 53 cm Ceymar ise 63 cm. Sence bu cok fazla etki yaraticak bir oran mi ?

53ü tercih ederdim ben olsam. Ceymar 25i hiç incelemedim. Ama sarım sayısı fark eder bence.

Alper kardeşim biz de çok tecrübeli sayılmayız hemen hemen aynı sayılırız 🙂 sen belki benden fazla balığa gidiyorsundur emin ol. hala öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum. her ava gittiğimde yeni bir şey öğreniyorum. bakalım bu işin sonu nereye varacak 😀
Abi bu işin sonunu iyi görmüyorum. 4.gün boş dönüyorum meralar boş. Gitmediğim yer kalmadı. Tutamadıkça hırs yaptım.

İnspira 20'yi ilk çıktığında incelemiştim. Özellikle 20'lik olanında diğerlerinden farklı olarak sürtme hissi gibi bir anormallik vardı. Mağaza sahibi de fark etti. Diğer boylarıyla da karşılaştırdık 20'lik olanında bir sıkıntı vardı. Ama üretim hatası mıdır yoksa sadece teşhirdeki o makinede mi sorun var bilmiyorum. İmkan varsa incelemeden almayın derim.
Kullandıkça geçiyor çok anormal değilse ben Ceymar 40 aldığımda kol resmen dönmüyordu sürtünmeyi hissediyordum bunda bir terslik var dedim millete forumdan mesaj attım aldığım yeri aradım kolu sallayıp bırakıyorum 1.5 tur zor dönüyordu kullana kullana açıldı şimdi koyverdimmi fırıldak gibi akıyor.

Abi bu işin sonunu iyi görmüyorum. 4.gün boş dönüyorum meralar boş. Gitmediğim yer kalmadı. Tutamadıkça hırs yaptım.
Bende gidemiyorum kardeşim son zamanlar ama bu haftasonu gidebilirim. şimdi aklımda 2 seçenek var spine mi gideyim LRF ye mi 🙂 Biraz kısmet işi. inşallah yakın zamanda kıyılar coşar.

Evet bende symetre 500 vardı süperdi devri dusuk küçüktü baya hatta Cengiz balıkçılıkta gördüklerinde anahtarlık gibi makina demişlerdi 🙂 sattım makinayı cok pişmanım 🙂

Evet bende symetre 500 vardı süperdi devri dusuk küçüktü baya hatta Cengiz balıkçılıkta gördüklerinde anahtarlık gibi makina demişlerdi 🙂 sattım makinayı cok pişmanım 🙂
Ben görmüştüm o makinayı o neydi öyle ya 😀

Merhaba,
Ben de geçenlerde alttaki takımı topladım, isterseniz düşünebilirsiniz. Bütçenize de uyabilir.

Kamış: Okuma rtx 210 2-12
Makina: Okuma inspira 20B
İp: 0.10 (markayı hatırlamıyorum)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Back