Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Başlangıç Takımım

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhaba öncelikle.

Dün itibariyle kamış ve makinami almış bulunmaktayım. Genelde kıbrıs ile kefal / sarpa peşinde olan biriyimdir. Ama son dönemde artan lrf çılgınlığına katıldık bakalim.

Avladığım bölgeler genelde tatillerde küçükkuyu ve bodrum ( karaincir tarafı) , Bursa Gemlik / Kursunlu . Bu bölge için önerebileceğiniz silikon /maket yemler neler olacaktır. Bodrum tarafinda hedef cipura , levrek ve mirmir olacak.

Misina / ip için tavsiyeniz ne olur?

Wily Nash 210 1-10 gr

Shimano AX 1000FB

20180522_131145.jpg - Kamis

20180522_131453.jpg - Makina

scorpion26

Daimi Üye
Ben misina olarak nippon ghost 0.17 tavsiye ederim. İpi lrf de bir türlü kullanamadım ben. Aldığnız kamış nasıl acaba? Ağırlığı ve aksiyonu hakkında bilginiz var mı?

Lovless

Aktif Üye
Adı
GökaLp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle hoş geldiniz, keyifli forumlar ve güzel paylaşımlar dilerim.
Takımınız hayırlı olsun, bol trofeleriniz olur inşallah ;)
İp misina olarak , Wily marka 8 kat örgü 0,08 alabilirsiniz bütçesine göre performanslı bir ürün olduğunu düşünüyorum.
benim kullandığım Shimano kairiki 0,07 8 örgü misina bunu da tavsiye edebilirim tabi biraz daha diğerine göre pahalı seçim size kalmış.

Misinayı leader yapmak için düşünüyorsanız yuki invisble 0,18 FC tavsiye ederim.

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben misina olarak nippon ghost 0.17 tavsiye ederim. İpi lrf de bir türlü kullanamadım ben. Aldığnız kamış nasıl acaba? Ağırlığı ve aksiyonu hakkında bilginiz var mı?
180 gr orta sert kamış. Teşekürler bilgiler için

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle hoş geldiniz, keyifli forumlar ve güzel paylaşımlar dilerim.
Takımınız hayırlı olsun, bol trofeleriniz olur inşallah ;)
İp misina olarak , Wily marka 8 kat örgü 0,08 alabilirsiniz bütçesine göre performanslı bir ürün olduğunu düşünüyorum.
benim kullandığım Shimano kairiki 0,07 8 örgü misina bunu da tavsiye edebilirim tabi biraz daha diğerine göre pahalı seçim size kalmış.

Misinayı leader yapmak için düşünüyorsanız yuki invisble 0,18 FC tavsiye ederim.
Teşekkürler hoş buldum.

Ip olursa lider şart sanirim.

Direk misina ile devam.edersem dezavantajı ne olacaktır?

exemcli

Aktif Üye
Teşekkürler hoş buldum.

Ip olursa lider şart sanirim.

Direk misina ile devam.edersem dezavantajı ne olacaktır?
İp misina önüne kesinlikle leader kullanmak avın performansını değiştirdiği gibi , Lrf avlarında ne geleceğini bilemezsiniz ilk darbe anınında gösterilen direnci emer .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi