Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

lrf icin ip misina tavsiye

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nasıl ya ip dediğin görünür bence eğer leader a gerek yoksa bence süper özellik

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Hafta sonu denicem bakalim yazarim buraya denedikten sonra

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Süper olur çünkü leader gerçekten sorun ama bir o kadarda olmazsa olmaz bir kere Yanyana balik tutuyorduk arkadaşla ben sürekli balik yakalıyorum onda tık yok sonra baktım leader yok bağladık oda yakalamaya başladı

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Berkleyi merak ettigim icin aldim acikcasi fiyatida gayet uygundu yurtdisi yorumlarini okudum gorunmezlik garantisi veriyor leader kullanmama gerek yok diye dusunuyorum
İlginç, bulursam bir inceleyeceğim

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ben yedek kafaya sardim onu oyuzden denemedim henuz ama en yakin zamanda denerim

kuruemre

Üye
Adı
Emre
Milim ölçüde 0.006-0.008 iyidir. PE de 0.6 nın üzerine çıkmamanızı tavsiye ederim. Lrf de çok hafif sahteler söz konusu olduğu için misinanın akıcılığı açısından ipin x8 yani 8 kat örgü olması biraz elzem. Varivasın light game 0.4 PE turkuaz ipini bir umutla almıştım fakat x8 değilmiş umduğumu bulamadım daha kalını 0.6 PE Duel hardcore x8 ile devam ettim Duel daha kalın no olmasına rağmen ele diğer 0.4 ten ince geliyor ve çok daha akıcı
Duel ip kullanıyorum ben de. Dışındaki silikon yapısından mıdır başka bişey mi bilmiyorum. kaygan bir yapısı var. 0,06 olanına düğüm tutturamıyorum. çıt diye gidiyor. 0,14 mono misinadan bile daha zayıf geldi bana düğümde. delirtiyor her düğüm atışımda. istavrit dışı bişey vurursa çıt diye gider heralde jighead. Sizde de var mı aynı sorun?

Jhem

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Konuyu 1 sene sonrasında tekrar gündeme getirmek durumunda kaldım . Araştırma yaparken Lrf hakkında bilgi sahibi oldum ve akabinde büyük bir heyecana kapıldım . Araştırmalarım sonucunda
Shımano Catana Fc Olta Makinesi - 0.18 mm / 170 m 1000Fc
DAİWA CROSSFIRE 2.20MT 2-8GR 2P SPİN OLTA KAMIŞI
siparişini geçmiş bulunmaktayım.
Şimdi misina konusunda yaptığım araştırmalar neticesinde 8 kat örgülü olması gerekliliği ve 0,08 mm olması gerekliliği üzerinde durulmuş. Konuda verilen markalar ile ilgili maalesef pek birşey bulunamamaktadır.
Üzerinden 1 yıl geçmesine istinaden misina seçimi nasıl olmalıdır. Bu makine yi baz alarak ne kadarlık bir misina almalıyım. Özellikler önerebileceğiniz bir ürün var mı ?
Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkürler

Sakuraline Force Plus 8 Kat PU Kaplama 300 Metre İpek İp Fiyatı Bu ürünü buldum. Eğer mantıklı ise bunu sipariş geçmeyi düşünüyorum. Kullanan var mıdır acaba ?

Çaça

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Konuyu 1 sene sonrasında tekrar gündeme getirmek durumunda kaldım . Araştırma yaparken Lrf hakkında bilgi sahibi oldum ve akabinde büyük bir heyecana kapıldım . Araştırmalarım sonucunda
Shımano Catana Fc Olta Makinesi - 0.18 mm / 170 m 1000Fc
DAİWA CROSSFIRE 2.20MT 2-8GR 2P SPİN OLTA KAMIŞI
siparişini geçmiş bulunmaktayım.
Şimdi misina konusunda yaptığım araştırmalar neticesinde 8 kat örgülü olması gerekliliği ve 0,08 mm olması gerekliliği üzerinde durulmuş. Konuda verilen markalar ile ilgili maalesef pek birşey bulunamamaktadır.
Üzerinden 1 yıl geçmesine istinaden misina seçimi nasıl olmalıdır. Bu makine yi baz alarak ne kadarlık bir misina almalıyım. Özellikler önerebileceğiniz bir ürün var mı ?
Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkürler

Sakuraline Force Plus 8 Kat PU Kaplama 300 Metre İpek İp Fiyatı Bu ürünü buldum. Eğer mantıklı ise bunu sipariş geçmeyi düşünüyorum. Kullanan var mıdır acaba ?
Sakuraline ip misina ilgimi çekti. Çeker değerleri, düğüm tutması, gam olayı nasıl acaba?