Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF İçin Kamış Ve Makine Önerisi

Krkmzz

Yeni Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
0.6 mm diye satılan daiwa j braid shimano kairiki yok efendim kendo yok efendim ryuji vs iplerin asıl degeri 0.12 0.13 mm yani 0.6 pe'dir. Gerçek ölçüsünde ip arıyorsanız momoi, gosen, toray, seaguar, varivas gibi ipleri tercih etmeniz gerekli. Bu iplerden de sizin av stilinize göre 0.4 pe uygun olur o da 0.10 mm ye denk gelir.
İnternette 0.06 mm diye satılan bir sürü ürün var hocam daiwa shimano fln linkinide bırakırım bugün av bayilerini fln aradım konuştum üzerinde yazan mm değerini baz alınması gerektiğini söylediler daiwa j braid grand özelinde konuşuyorum bu üründe 0.06 mm var alıntı yaptığınız mesajdada belirttim hem 0.6 pe hem 0.06 mm yazıyo kutusunda diye onlarda mm değerinin önemli olduğunu , kutuya pe sini yazmak zorunda olduğunu söylediler örnek olarak aşşağıya ürünün linkini bırakıyorum

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İnternette 0.06 mm diye satılan bir sürü ürün var hocam daiwa shimano fln linkinide bırakırım bugün av bayilerini fln aradım konuştum üzerinde yazan mm değerini baz alınması gerektiğini söylediler daiwa j braid grand özelinde konuşuyorum bu üründe 0.06 mm var alıntı yaptığınız mesajdada belirttim hem 0.6 pe hem 0.06 mm yazıyo kutusunda diye onlarda mm değerinin önemli olduğunu , kutuya pe sini yazmak zorunda olduğunu söylediler örnek olarak aşşağıya ürünün linkini bırakıyorum

Yukarda söylediğim gibi bunlar 0.06 mm diye satılan ama gerçekte 0.6 pe yani en az 0.13 mm kalınlığında olan ipler. Bu ülkedeki bayilerin %98'i lrf hakkında hicbir şey bilmiyor onları kılavuz alırsanız vay halinize.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yapay zekaya hazırlatığım tabloyu paylasıyorum. Gerçek 0.5 mm0.6 mm demek 0.1 pe demektir ki bu saç teliyle hemen hemen eşit bir kalınlıktır ve çekerleri 1kg civarıdır. Dünyada sayılı japon markalar böyle bir kalınlıkta ip üretiyor onun da çekeri max 1kg bile zor oluyor. Sizin yukarda attiginiz ip güya 0.6 mm ama 4kg cekerli çekeri zaten 0.6 pe olduğunu gösteriyor.

Ekli dosyalar