Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF İçin Makine Tavsiyesi

metmet

Üye
Adı
MetMet
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kudosu kendim kullaniyorum. Daiwa, major craft gibi markalarin kamisida var elimde ama her ava gittigimde hep kudosla gidiyorum. Cok avlar yapıyorum o kamışla. Zaten Daiwanın distribitoru getiryo Turkiyeye Kudos markasini. Hatta hem 1-14 aldim hemde 0-5gr olanini aldim. O derece memnunum. Zaten yakında daha çok duyacaksınız bu markaları ama bu fiyatlara bulamayacaksınız.
Kudosun 1-14 modeli 2-3 gr jigheadli silikonlar için nasıl? Hani mesela atar aralığı 1-9, 1-10 ya da 0.5-10 tarzı olan kamışlar vardı atarsın silikonu birde 1-12, 1-14 kamışlar vardır yine atarsın ama aksiyon ve hissiyat olarak atar aralığı düşük olanlar gibi iyi midir? Ben genel olarak 2-3 grlık silikonlar atacağım için en fazla 5-8 gr civarı sahteler atarım o yüden 14 atar eğer düşük gramajda hassasiyeti 10 gr altı kamışlar gibi veremiyorsa almayayım.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Senin ne bekledigine bağlı. Kudosun ucu solid oldugu icin hissiyatı beni tatmin ediyo. Ama 0-5gram atarli kamışlar gibi de değil. Ben istavrit tutacaksam 3g kursun arkasi karolina ile avlaniyorum. Önceliğim eskina,mirmir,iskorpit,cinekop,sarikanat,zargana gibi baliklar oldugu icin Kudos 1-14 benim icin bicilmis kaftan. Zaten bogazda avlandigimdan jighead atacaksam istavrit icin 1.8gramdan basliyorum. Sadece loderi 0.10mm yapiyorum istavrit icin o kadar

metmet

Üye
Adı
MetMet
Kan Grubu
O Rh Negatif
Senin ne bekledigine bağlı. Kudosun ucu solid oldugu icin hissiyatı beni tatmin ediyo. Ama 0-5gram atarli kamışlar gibi de değil. Ben istavrit tutacaksam 3g kursun arkasi karolina ile avlaniyorum. Önceliğim eskina,mirmir,iskorpit,cinekop,sarikanat,zargana gibi baliklar oldugu icin Kudos 1-14 benim icin bicilmis kaftan. Zaten bogazda avlandigimdan jighead atacaksam istavrit icin 1.8gramdan basliyorum. Sadece loderi 0.10mm yapiyorum istavrit icin o kadar
Benim de tam olarak hedef balıklarım onlar ilk defa bakarken bu attığım kamışı alacaktım aslında tabi işin içine makine girince bütçe olarak sıkıntıya sokuyor bu kamış 1-2 hafta sonra alacağım belki param yeterse alabilirim yetmezse şimdilik kudos ya da ryuji deyim. Sizce bu kamış nasıl ; https://www.hepsiburada.com/savage-...ame-7-2-13m-0-5-9-gr-2-parca-pm-HBC000026YSVT
Teşekkürler bu arada tavsiyelerin için.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Benim de tam olarak hedef balıklarım onlar ilk defa bakarken bu attığım kamışı alacaktım aslında tabi işin içine makine girince bütçe olarak sıkıntıya sokuyor bu kamış 1-2 hafta sonra alacağım belki param yeterse alabilirim yetmezse şimdilik kudos ya da ryuji deyim. Sizce bu kamış nasıl ; https://www.hepsiburada.com/savage-...ame-7-2-13m-0-5-9-gr-2-parca-pm-HBC000026YSVT
Teşekkürler bu arada tavsiyelerin için.
Sert sahteler de jiglerde yumuşak kalma ihtimali cok yuksek. Parasını hak eden bir urun oldugunu dusunmuyorum bu benim kendi gorusum tercih senin