Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF İÇİN YENİ MAKİNA

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Beyefendi hala ezbere konuşuyorsunuz. 1-14 atarlı kamışla 2000lik kullanıyorum dediğiniz kamışı ben de kullanıyorum, halkaları crazee ile neredeyse aynı boyda :DDDDD. Gövdelerin aynı olması bir şey ifade etmiyor madem, size kafa boyunu da attım yan yana karşılaştırmalı. Piyasada kaç tane düşük atarlı kamış var, birini denemişsiniz hangisi onu bile yazmamışsınız ona küçük geliyor diye böyle konuşuyorsunuz. Bu da ezbere konuşmak. E tamam haklısınız da siz kullanıdığınız spesifik kamış ve o şekilde mikro halkalı kamışlar için haklısınız.

Karşıdaki insana da tanımadan etmeden, sebebini bilmeden "neden satıyor uyum sorunu yoksa :)" gibi sanki elindeki malı karşıya iteliyormuş gibi konuşmanız da çok hoş gerçekten.
Denediğim kamışlara gelince 0-5g Kudos ligt game, 1-9g Daiwa exceler, Major Craft Crostage CRX-S732U gibi kamışlar.

HyperNos

Üye
Adı
Ahmet
Herkes kendi tecrübesini paylaşmakta herkese saygı duyalım. Bende 2000 lik genel algıdan ötürü değil zaten şuanki takımımda 2500 lük kullanıyorum ve hem sarımı fazla hemde erim düşüyor o yüzden 1000 lik daha iyi düşündüm. Herneyse makinayı seçmiş bulunmaktayım acaba varmı şöyle hassas maks 5gr bi kamış öneriniz :)