Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF İÇİN YENİ MAKİNA

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Bildigim kadarı ile legalis 1000 ve 2000 arasında kafa derinligi ve 4 cm sarım farkın dışında herhangi bir fark yok. Ayrıca arkadaş kullanıyor herhangi bir uyum sorunu yok.
Neden satıyo madem uyum sorunu yoksa :) İp boşalırken ilk halkaya çarpar kuş gözü olur erim düşer.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Neden satıyo madem uyum sorunu yoksa :) İp boşalırken ilk halkaya çarpar kuş gözü olur erim düşer.
😀😀😀 siz bütün sattığınız ürünleri uyum sorunundan dolayı mı satıyorsunuz? İp ilk halkaya da çarpmıyor, kuş gözü de olmuyor, erim de düşmüyor. Bu forumda kimseye de elimizdeki bozuk, uyumsuz, sorunlu vs ürün önermiyoruz.

HyperNos

Üye
Adı
Ahmet
Ayrıca
Bu fiyata bundan daha iyisini bulabileceğinizi düşünmüyorum.
Okuma Avenger 500 fiyat performans olarak takıma uyumlu olacağını düşünüyorum fakat dediğinizi de değerlendiriyorum. Aslında 3000₺ ye kadar çıkabilirim fakat çok hafif ve iyi makina olsun istiyorum

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma Avenger 500 fiyat performans olarak takıma uyumlu olacağını düşünüyorum fakat dediğinizi de değerlendiriyorum. Aslında 3000₺ ye kadar çıkabilirim fakat çok hafif ve iyi makina olsun istiyorum
Hocam ben makinede daiwa, shimano kamışta da major crafttan şaşmıyorum genelde lrf için. Ben olsam almam ama tercih sizin tabi.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Major craftta istediğim aralık atarını bulamadım.
Şimdi atar aralığı istediğinizi alacağınızı garanti etmez ki 0,5-5 yazar 1,5 altında tat vermez mesela ya da atıyorum 0,6-10 yazar 1 gramı çok iyi atar. Bunu kamış üzerindeki aralıkla anlayamazsınız denemek lazım. Bir ara jackson kullandım 0,4-10 yazıyordu mesela bana göre 0,4-5 o kamış birisi üst atar 10 grammis 7-8 gramda atacagım diye alırsa vay haline🙂

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Kişiler bazen ihtiyaçtan
Bazen daha iyisini bulduğundan
Bazen de benim gibi huysuzluktan satabilir
Orasını bilemeyiz

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Miravelin ikinci eli bile 4000 den asagi olmaz zaten

Güzel makine beğendim ben