Erdem82
Daimi Üye
Neden satıyo madem uyum sorunu yoksaBildigim kadarı ile legalis 1000 ve 2000 arasında kafa derinligi ve 4 cm sarım farkın dışında herhangi bir fark yok. Ayrıca arkadaş kullanıyor herhangi bir uyum sorunu yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Neden satıyo madem uyum sorunu yoksaBildigim kadarı ile legalis 1000 ve 2000 arasında kafa derinligi ve 4 cm sarım farkın dışında herhangi bir fark yok. Ayrıca arkadaş kullanıyor herhangi bir uyum sorunu yok.
Neden satıyo madem uyum sorunu yoksaİp boşalırken ilk halkaya çarpar kuş gözü olur erim düşer.
Okuma Avenger 500 fiyat performans olarak takıma uyumlu olacağını düşünüyorum fakat dediğinizi de değerlendiriyorum. Aslında 3000₺ ye kadar çıkabilirim fakat çok hafif ve iyi makina olsun istiyorumAyrıca
Bu fiyata bundan daha iyisini bulabileceğinizi düşünmüyorum.
Hocam ben makinede daiwa, shimano kamışta da major crafttan şaşmıyorum genelde lrf için. Ben olsam almam ama tercih sizin tabi.Okuma Avenger 500 fiyat performans olarak takıma uyumlu olacağını düşünüyorum fakat dediğinizi de değerlendiriyorum. Aslında 3000₺ ye kadar çıkabilirim fakat çok hafif ve iyi makina olsun istiyorum
Major craftta istediğim aralık atarını bulamadım.Hocam ben makinede daiwa, shimano kamışta da major crafttan şaşmıyorum genelde lrf için. Ben olsam almam ama tercih sizin tabi.
Shimano miravel 1000 çok hoşuma gidiyor makina olarak ama biraz tuzlu, acaba 2. El bulabilirmiyimHocam ben makinede daiwa, shimano kamışta da major crafttan şaşmıyorum genelde lrf için. Ben olsam almam ama tercih sizin tabi.
Miravel süper makina ama ikinci eli zor zaten yeni geldi Türkiyeye.Shimano miravel 1000 çok hoşuma gidiyor makina olarak ama biraz tuzlu, acaba 2. El bulabilirmiyim
Şimdi atar aralığı istediğinizi alacağınızı garanti etmez ki 0,5-5 yazar 1,5 altında tat vermez mesela ya da atıyorum 0,6-10 yazar 1 gramı çok iyi atar. Bunu kamış üzerindeki aralıkla anlayamazsınız denemek lazım. Bir ara jackson kullandım 0,4-10 yazıyordu mesela bana göre 0,4-5 o kamış birisi üst atar 10 grammis 7-8 gramda atacagım diye alırsa vay halineMajor craftta istediğim aralık atarını bulamadım.
Kişiler bazen ihtiyaçtanNeden satıyo madem uyum sorunu yoksaİp boşalırken ilk halkaya çarpar kuş gözü olur erim düşer.