Harbiden çok ortadan girmişim arkadaş kamış değil makine arıyormuş
Hocam derya deniz yani makine kısmı da araba gibi sempati duyularak da tavsiye verilebiliyor binde bir ihtimal sana sorunlu olan da gelebiliyor ki buraya cevap yazana arkadaşlardan biri bir markanın lrf de özel makinesinde yaşadı bu durumu yani ben sana diyemem git şunu al sorunsuz kullan çünkü içinde benim sempatim de vardır ben shimano ya ayrı bir ilgi diyoyorum belki daiwa kullanmadığımdan dır
Birde bende burda aynen böyle bir konu açtım LRF başlayacağım max 5 gr üst atarlı bir kamış alacağım ince ip saracağım diye öyle böyle yine forumdan bir abimizden bir set aldım ''Aji mi al sana aji '' dedi piyasada üst düzey sayılabilcek iplerden birinin 0.2 pe sini sardım 0,123 lider yaptım stradic 1000 ile kombinledim 0.2 0.4 0.5 1 gr da müthiş hisli avlar yaptım sonra sonra kesmedi 3 4 gr lara çıkmak için 3-20 kamış aldım onu sezonun ortasında kırdım gittim döndüm o kamışlar terleye terleye mırmır çektim dedim ben bu kamışı kırarım

1-5 ballistic aldm film ordan sonra başladı tek avda 2 2.5 kg istavrit aldım 25 cm 300 gr lüfer gibi balıklar peki hissiyat ? eminim diğer kamışıma binse o balık elimi ayağımı titretir 3 gün ya balığa tövebe ettirir yada o meraya kamp kurdururdu
Gelelim alma satma işine solid tabular taftec a vs. vs. bir sürü çeşit kamışın içinde kendime yakın olanı bulmak için ya çok geniş bir arkadaş çevresine ya çok geniş bir cüzdana yada al dene sat a geçmek gerekiyor bu arada ben ajide solid severken kimisi tabular sever kimisi vuruşu bilekte ister kimisi kamışın ucu çıldırsın ister bunlar hep zamanla deneyerek gözlemleyerek oluşacak şeyler