Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf ile gümüş nasıl yakalarım ?

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
3-4 hafta önce salamura boru kurdunu çapariye takıp yemli atıyorduk gümüşler bir türlü rahat bırakmıyordu şu an durum nedir bilemem

maskot321s

Üye
Adı
Murat Demir
Abim öncelikle sana en güzel taktiği vermek isterim bana göre zarganaya canlı yem için tekirdağda topluyordum gümüşleri böyle bir taktikle yapacağın tek şey en küçük boy iğneye 14 numara diyemi geçiyordu hatırlamıyorum 10gr kıstırma kurşunu geçirip midyeyi kancaya takıp suya salmak öyle baya bi gümüş yakalıyordum iğne küçük olduğu için Balıktada bi arıza olmuyordu

Eyanik

Üye
1446290323309-1741565036.jpg bunu decathlon dan almıştım henüz denemedim ama bu kullanılabilir gibi geldi bana

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam teşekkür ederim bugün decathlon' a gideceğimi duyup o yüzden bu konuya cevap yazdığınızı düşünüyorum :D
Böyle takımla gümüş yakalamak zor,
boşuna para vermeyin dostlar!;)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Gümüş için en güzeli Ercüment abinin tarif ettiği gümüş çaparisi. 6 metre göl kamışı olacak takacaksın çapariyi bir tane gümüş yakaladığın zaman onu oltada bırak çapariyi doldurursun. diğerleri onu görüp daha da çok geliyor. gümüş balığı için yapılan özel hazır çapariler var çok incedir dikkat etmek lazım. zargana geldimi kopartır takımı çok başıma geldi :)

akrepkral

Üye
Adı
y.faruk özkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çok ince yani sinek iğnesiyle norveç palamutu derisi takarsan iğnenin ucuna daha verimli oluyor istersen böylede dene ben aldım çokca ama seni bilemem rastgele

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
gümüşe kullanacağın çapari bu ayarda olmalı bu benım kendi yaptığım çapari daha ufak kanca ve beyaz olması daha iyi lakin en önemli husus çapari tüyünün parlak beyaz olmalı içinde tek tel simde bulunabilir.. ben beyaz ip misinadan keserek yapıyorum sen hazır bulabiliyorsan olur yada tüyde kullanabilirsin
bunlarda bir arkadaşın bu çapari ile yakaladığı gümüşler

Son düzenleme: