Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF / İlk Levrek

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese Merhaba,

LRF ye başlayalı 2 hafta oldu ancak @enginson Engin abimin tavsiyeleri ile her tekniği deniyorum.

Bu akşam yine mırmır için limana indim. Liman ağzında silikon ile bir kaç deneme yaptım. sonrasında toto 42 ile belki(hiç ama hiç umudum olmadan) levrek, iri istavrit vb alırım diye 3-4 tane başarısız girişimde bulundum ve sonuncusunda yeni aldığım ve suya 2 kere değdirdiğim toto 42 sahtemi kayalıklarda bırakmak zorunda kaldım :(

Hem sinir hem de sabırsızlıkla limanın arkasına her zamanki yerime gittim. Yine mırmır için bir kaç kez silikonu dipten yavaşça sararak çektim ancak oltaya takılan tek şey yosun oldu.

Sonra baktım ki dolunay yavaş yavaş çıkıyor bende dolunayda en çok parlayacak sahtemi çıkardım. dolunayı yandan alıp usul usul atıp çekmeye başladım. 1, 2, 3. de artık sahteyi sudan alacakken aşağıdaki güzellik atladı sahteye.

"Acaba bu ne balığı? Levrek olamaz çünkü levrek tutmam imkansız. Hedef balığım bile değil" diye düşünürken o heyecanla 2 hafta önce bıraktığım su dolu kovaya düşürmeden balığı aldım.

Daha iyileri, daha irileri sizlere rast gelsin inşallah.

Ekli dosyalar

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrikler,LRF ile levrek.... Muhteşem aksiyonlu olmuştur...devamı nasip olur inşallah.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler güzel balık :)

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler,LRF ile levrek.... Muhteşem aksiyonlu olmuştur...devamı nasip olur inşallah.
Çok teşekkürler abi. Kıyıda atladığı için sahteye 10sn felan sürdü ama o bile yetti :)

Harbiden süper :) keyfini düşünemiyorum
Hala heyecanlıyım abi =)

Toto42 ne karşı deniz sana 1 adet levrek hediye etmiş ki bence odeşmişsiniz :D Tebrikler
Bu gidişle sanırım daha çok totolar gidicek. Yine aldım zehri :D

Tebrikler güzel balık :)
Çok teşekkürler abi.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Tebrikler ne diyeceğimi şaşırdım. istanbulda levrek herkese denk gelmez. Toto42 için gerçekten üzüldüm. siftah yapamadan gitmiş, bende tetraworks ikakko sahtemi balığa kaptırmıştım içim cız etmişti neredeyse peşinden atlayıp balığı kovalayacaktım. benim tavsiye ettiğim sahteye gelmesi ayrıca beni sevindirdi. tavsiye ettiğim Sahtenin iş yapacağını ilk gördüğümde anlamıştım ki deneme amaçlı aldığım sahte ile bir kaç yavru dişli yakala bırak yapınca bir çok dostuma tavsiye ettim. İstanbul'da bir kaç noktada levrek olmasına rağmen yakalamak biraz sıkıntı. özellikle LRF ile yakalayınca bu stile soğuk bakan arkadaşlar bile fikrini değiştirebilir.
Her daim rast gelsin umarım daha beni kıskandıracak nice bereketli avlar yaparsın.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Al gülüm ver gülüm olmuş Tebrikler.. :) Daha irileri rastgelir umarım..
Aynen :) Maddi olarak zarardayım ama haz olarak ben karlıyım :D

Tebrikler Bahadır... LRF ile o boydaki levrek alsam alkol kullanmamama rağmen iyi kafa yapardı :) Tabiki adrenalinden :)
Abi sen LRF ye başlasan bunun gibi ve daha büyüklerini alırsın o merada. O zaman sürekli kafan iyi olurdu sanırım:D

Tebrikler ne diyeceğimi şaşırdım. istanbulda levrek herkese denk gelmez. Toto42 için gerçekten üzüldüm. siftah yapamadan gitmiş, bende tetraworks ikakko sahtemi balığa kaptırmıştım içim cız etmişti neredeyse peşinden atlayıp balığı kovalayacaktım. benim tavsiye ettiğim sahteye gelmesi ayrıca beni sevindirdi. tavsiye ettiğim Sahtenin iş yapacağını ilk gördüğümde anlamıştım ki deneme amaçlı aldığım sahte ile bir kaç yavru dişli yakala bırak yapınca bir çok dostuma tavsiye ettim. İstanbul'da bir kaç noktada levrek olmasına rağmen yakalamak biraz sıkıntı. özellikle LRF ile yakalayınca bu stile soğuk bakan arkadaşlar bile fikrini değiştirebilir.
Her daim rast gelsin umarım daha beni kıskandıracak nice bereketli avlar yaparsın.
Abi iyi dileklerin ve yardımların için çok teşekkür ederim. Levreği ben değil senin verdiğin bilgiler yakaladı ;)

LRF yi hiç birşeye değişmem :rolleyes:

Son düzenleme: