Demek istediğinizi tam anlayamadım.Hafif takım avcılığı japonya 001
Japon malı olan ipleri mi kastettiniz acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Demek istediğinizi tam anlayamadım.Hafif takım avcılığı japonya 001
Japonya meşeili hafif takım atçek avcılığı için özel kaplamalı mono filament misina türü.İstavrit ve alabalık için versiyonları var.İpten sürtmelere karşı daha mukavim, monodan misinadan daha az esnek, ipe göre daha esnek ancak ipe göre yüzme katsayısı düşük olduğu için daha hızlı batar, dolayısı ile 1,5 gr altı jiglerle ile avlanması daha kolaydır.Varivas Unitika ester olarak aratırsanız daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.Demek istediğinizi tam anlayamadım.
Japon malı olan ipleri mi kastettiniz acaba?![]()
Japonya meşeili hafif takım atçek avcılığı için özel kaplamalı mono filament misina türü.İstavrit ve alabalık için versiyonları var.İpten sürtmelere karşı daha mukavim, monodan misinadan daha az esnek, ipe göre daha esnek ancak ipe göre yüzme katsayısı düşük olduğu için daha hızlı batar, dolayısı ile 1,5 gr altı jiglerle ile avlanması daha kolaydır.Varivas Unitika ester olarak aratırsanız daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
0,2 PE başlangıç için iddalı olurBu uygun olur mu mesela? 0.2pe mi tercih etmeliyim?![]()
Erim konusunda fark olur mu mesela su an kendo dyneema 0.08 kullaniyorum 1.4gr jighead ile max 8-10m gidiyor. Olabildiğince uzağa da atmak istiyorum.
Anladim teşekkürler yardimlariniz icin0,2 PE başlangıç için iddalı olur1 kg çekerli olan işinizi görür, ama ince ip ve misina biraz tecrübe gerektirir.Gün ışınğında biraz alıştırma yapmanız gerekebilir.