Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf ip tavsiyesi Yardım!

emrebabacan01

Yeni Üye
Adı
Ex
Selamun Aleyküm herkese iyi akşamlar geçen gün bir Lrf takımı kurmaya karar verdim kamış:Fujin salty rugger 0-8 10gr makine:caretta yakuza 1000s modelini tercih ettim evde kalan yarım ip vardı daiwa j braid 8x 0.06mm ip ama memnun kalmadım ipten bana ip tavsiyesi verirmisiniz genellikle hafif silikonlar, metal vibrasyon filan kullanacağım avlanacağım yer Anadolu bölgesi yardımcı olursanız sevinirim herkese cümleten tekrardan hayırlı akşamlar.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
fp olarak ben ryuji aji game 4x ip kullanıyorum yedek makinemde fiyatına göre güzel ip. 03 ve 04 pe iplerini kullandım. genelde çupra sargoz avında kullanıyorum. meranda çıkan balıklara göre ip kalınlığını seçebilirsin.

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gosen 0.2pe alabilirsiniz sezonluk alt üst yapsanız 2-3 sene götürür. Hangi ip olursa olsun her avdan sonra tatlı suyla arındırmayı unutmayın. Aynı işlemi kamış yüzüklerinize de yapın. İyi avlar