Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Lrf Jig Seti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Elimdeki ihtiyaç fazlası sahtelerdir. 3 gramlık blue blue ve pembe popper hariç hiç birisi suya girmemiştir. Blue blue'nun üzerinde ilk aldığımda leke tarzı siyah bir iz vardı ben de oraya kırmızı kalem ile nokta şeklinde bir rötuş yaptım. Fotoğrafta sağ üst kuyruk kısmında çok az belli oluyor.

10 gramlık jig grubu 3 adet savagear zebra mix, 2 adet major craft jigpara ve kendo jig'den oluşuyor.
Diğer grup ise 1 adet 3 gr blue blue jig ve 2 adet gomoku imitasyonu (4 cm 3 gr) popper'dan oluşuyor.

10 gramlık jig seti : 100 TL
3 gramlık jig ve popper'lar: 50 TL

Fiyatlar sondur. Kargo alıcı ödemelidir.

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Elimdeki ihtiyaç fazlası sahtelerdir. 3 gramlık blue blue ve pembe popper hariç hiç birisi suya girmemiştir. Blue blue'nun üzerinde ilk aldığımda leke tarzı siyah bir iz vardı ben de oraya kırmızı kalem ile nokta şeklinde bir rötuş yaptım. Fotoğrafta sağ üst kuyruk kısmında çok az belli oluyor.

10 gramlık jig grubu 3 adet savagear zebra mix, 2 adet major craft jigpara ve kendo jig'den oluşuyor.
Diğer grup ise 1 adet 3 gr blue blue jig ve 2 adet gomoku imitasyonu (4 cm 3 gr) popper'dan oluşuyor.

10 gramlık jig seti : 100 TL
3 gramlık jig ve popper'lar: 50 TL

Fiyatlar sondur. Kargo alıcı ödemelidir.

fotolar acilmiyor..

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Ben hem mobilden hem de pc'den görebiliyorum hocam, sıkıntı gözükmüyor.

ben mobilden bakiyorum da bu sekilde bende problem olabilir, goremedim urunleri malesef, eve gecince pc denerim bir de.

hayirli satislar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...