Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf kamış öneri

furkan inan

Yeni Üye
Adı
Furkan inan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhabalar. Siteye yeni üye oldum.Geçenlerde Dam salt x 2-12 lrf kamışım pert oldu ,kamışıda yeni almıştım
Şimdi yeni bir kamış almak istiyorum bütçem 1000-1300 arası
marmarada avlanıyorum konu hakkında çok bir bilgim yok kamış önerisinde bulunabilirseniz sevinirim (lrf ye yeni başladım bu arada)
Makine : okuma alaris 20

ince_hesap

Yeni Üye
Adı
Yasin
Selamlar. Forum uyesi deneyimli @reelmaster epey bi kamis arasindan fiyat performans dengesinde kudos rockfish 1-14 2.30luk kamisi tavsiye etmisti 1 2 sene once. Buna uygun bir de makine tavsiye etmisti ama ben fiyattan dolayi sendeki ayni makineyle eslestirdim. Ancak topladigim takimi henuz deneyemedim. Belki yeni cikan bi baska kamis tavsiyesi de olabilir. Bilgine..

furkan inan

Yeni Üye
Adı
Furkan inan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar. Forum uyesi deneyimli @reelmaster epey bi kamis arasindan fiyat performans dengesinde kudos rockfish 1-14 2.30luk kamisi tavsiye etmisti 1 2 sene once. Buna uygun bir de makine tavsiye etmisti ama ben fiyattan dolayi sendeki ayni makineyle eslestirdim. Ancak topladigim takimi henuz deneyemedim. Belki yeni cikan bi baska kamis tavsiyesi de olabilir. Bilgine..
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Cevgen

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Daiwa Exceler olabilir.
1-9 gr
225cm
116 gr agirliginda.

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Fujin sniper 230 cm 0.6 -8 gr bak derim, fiyatının üstünde performansı var.

DenizKSK

Üye
Adı
Denizcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tam aradığım konuya denk gelmek iyi bir tesadüf oldu. Kuvvetle muhtemel ben de ALS-20 alıp lrf disiplinine giriş yapacağım, makine+4 örgü ip kısmı tamam gibi, ama kamış konusunda burayı takip edeceğim. Fujin sniper ve Kudos benim de listemdeydi.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Kudos Rock Fishing 1-14 öneririm. Daiwa kullandım, Shimano kullandım. Bu kamışla aldığım balıkları başka hiç bir kamışla alamadım. Bir tane daha yedek alıp atacam kenara.

DenizKSK

Üye
Adı
Denizcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah saat 10:00'da bu konuyu görüp mesaj yazdım, 3 saat sonra Favorite White Bird 3 222cm 1,5-7gr aldım çıktım. o_O
Bir online satış sitesinde %5 kuponum da tanımlanınca, dayanamadım çektim tetiği. Şimdi kıldan ince bir de ip lazım.
Tabi ki makine de. :rolleyes:
Bu arada bütçeniz dahilinde kalıyor White Bird 3 serisi de.
@furkan inan

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Sabah saat 10:00'da bu konuyu görüp mesaj yazdım, 3 saat sonra Favorite White Bird 3 222cm 1,5-7gr aldım çıktım. o_O
Bir online satış sitesinde %5 kuponum da tanımlanınca, dayanamadım çektim tetiği. Şimdi kıldan ince bir de ip lazım.
@furkan inan
Tatlı suda çok verim aldım çok memnunum.

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
@furkan inan
0,3 pe ip şart :)
Savage Gear makineleri bir inceleyin derim.