aynen abi katılıyrum ve ara sıra deniyorum da fırsat bulursam 🙂Lrf'de pahalı sahte'lere bağlı kalmamak lazım,
yemlide yapılır-çaparide yapılır
ben bir seferinde 10 gr ağırlıklı 5'li ince çapari ile
istavrit-gümüş-çaça almıştım.🙂
hepsi geri iadeli
aynen abi katılıyrum ve ara sıra deniyorum da fırsat bulursam 🙂Lrf'de pahalı sahte'lere bağlı kalmamak lazım,
yemlide yapılır-çaparide yapılır
ben bir seferinde 10 gr ağırlıklı 5'li ince çapari ile
istavrit-gümüş-çaça almıştım.🙂
hepsi geri iadeli
abi hiç öyle düşünme dün arkadaşlar dragos tarafında hem iri istavrit hem çinekop yakaladılar LRF ile. whatsapp grubumuz var adamlar sürekli beni kıskandıracak raporlar atıyorlar genelde kartal tarafındalar 🙂Walla abi ben lrf ve spine bir türlü alışamadım gitti bunda en büyük etken bendeki gece görüş bozukluğu 🙂 ve bulunduğum bölgede lrf ile yapılacak av kisitli oluşundan dolayı lrf olayına sıcak bakamadım gitti bu sistemi bizim Anadolu yakasında yapsam bize gelicek balık iskorpit olur 🙂 boğaza yakın bir yerde otursa İdim düşünürdüm almayı ama malesef oturduğum yer boğaza çok uzak 🙁
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi hiç öyle düşünme dün arkadaşlar dragos tarafında hem iri istavrit hem çinekop yakaladılar LRF ile. whatsapp grubumuz var adamlar sürekli beni kıskandıracak raporlar atıyorlar genelde kartal tarafındalar 🙂
abi ben balık işini hobi ve keyif için yaptığımdan LRF işi bana daha cazip geliyor. biraz da süprizli bir av olması cezbedici. yoksa ben de biliyorum çapari ile daha çok balık alabileceğimi. ben işin tamamen aksiyon kısmındayım 🙂 bağımlılık yaptı gibi bir şey. bazı geceler giderim 10 15 tane tutar gelirim atarım dolaba 1 ay sonra dolabı bir açarım 3 4 kilo balık olmuş, hemen annemleri kayınvalideyi felan çağırır toplaşıp gümletiriz hep beraber 🙂 çok sık ava gidemesem de bu şekilde yaparım.bızım buralarda lrf ıle av verımı malesef cok zayıf kalıyor ıstavrıt ıcın kendıme baya hafıf bır set kurdum onla keyfımı yapıyorum . bı ara lrf ıle av yaptım aynı gun ıcersınde aksama dogru normal kamısla bır haylı fazla balık alırken lrf ıle 4 tane bılemedın 5 tane balık aldım 🙂 bana gelmez lrf benım kova alısak yarıya kadar dolmaya 🙂 ondan asagısı benı kesmez 😉
bızım buralarda lrf ıle av verımı malesef cok zayıf kalıyor ıstavrıt ıcın kendıme baya hafıf bır set kurdum onla keyfımı yapıyorum . bı ara lrf ıle av yaptım aynı gun ıcersınde aksama dogru normal kamısla bır haylı fazla balık alırken lrf ıle 4 tane bılemedın 5 tane balık aldım 🙂 bana gelmez lrf benım kova alısak yarıya kadar dolmaya 🙂 ondan asagısı benı kesmez 😉
Demek ki benim merada zargana yok. Yoksa bu anlattıklarınıza göre balığı almamam mümkün değil.Jigi attikkan sonra beklemeden ve kamisi dik tutarak, jigin suyun ustunden gelmesini saglayin. Jigin rengi ve markasi fark etmiyor, ben zargana varsa, ne taksam aliyorum.
bu soğuklar tam takoz istavrit soğukları. geçen haftasonu isome ile bir miktar yakaladık. denemek lazım. Anadolu yakası Marmara ve boğaz tarafı fena sayılmaz bu ara.Evet bu akşam biraz lrf yapayım diyorum ama bu havada eminönü karaköy civarı istavrit alabilir miyim sizce? Yoksa otur sıcak evinde mi dersiniz?