LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Kaç gramlık jig head kullandiniz bunlara

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videoda kullanılan jighead ler 1,8 gr. jighead seçimi hedef balık ve meranın durumuna göre değerlendirilmeli. ben 3,5-5gr lık jigheadler kullanıyorum. eğer uzağa atma ihtiyacı var ise gr a kadar çıkabilir.

Sandeel silikon marifetiyle gelen günün tek yakışıklısı. Denize geri iade edilmiştir. Bol şanslar herkese. 👍

Dosyalar

• WhatsApp Image 2017-12-02 at 22.33.41.jpeg
    WhatsApp Image 2017-12-02 at 22.33.41.jpeg
    45.9 KB · Okunma: 1,046
bu hafta LRF çıkan arkadaşalr boş dönmüş genelde. Lodosta zor gerçekten. balık işi.

Bugun gittim. Mebaru pembeye gozumun onunde baliklar(kaya vs.) deli gibi gidiyor ustune ama istavrit falan alamadim. Gerci yemlide is yapmadi teke sulunez tavuk ne varsa attim bir tane takoz istavrit o da tavuga geldi. Oburleri full kaya

Bir de lrf ci ustalarimizdan yardim istiyorum 2.5 gr jighead ile 15 metre anca atabiliyorum 1 10 atari kamisin yemli icin 7 8 gr lik kursun takip zevkine denedim gayet tatmin edici gidiyor jigheadi mi buyutsem yada bende mi var sorun?

Bir de lrf ci ustalarimizdan yardim istiyorum 2.5 gr jighead ile 15 metre anca atabiliyorum 1 10 atari kamisin yemli icin 7 8 gr lik kursun takip zevkine denedim gayet tatmin edici gidiyor jigheadi mi buyutsem yada bende mi var sorun?

Acaba misin nedir 2.5 gram yeterli bir değer Lrf İçin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back