Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Adı
Birkan Ataseven
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba.
Bir kaç hafta ara verdim,tekrar vakit bulup ava çıktım. Darıca çevresinde minekop,eşkina ve mırmır halen var. Dün gece 34cm lik bi mırmır kandırmak nasip oldu arkadaşıma. ben de 24cm,22cm lik istavritler kandırabildim. Kullandığım silikon isome sarı renk, hanfish zıpır karides rengi sahte. gece 12 den sabah 5 e kadar biraz eğlendik. Denize düştük, takım patlatan balıkları izledik, su üstü çok hareketliydi. değişik bi av oldu :)

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hanfish zıpır modelleri ile Marmarada balık alabilen varmıdır.
Duo totoshad ile çinekop ve zargana almıştım. Zargana Beykoz çino pendik Kartal. Benzer sahteler olduğuna göre o da alır bence.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu kaçtır bilmiyorum ama sabahki bozgundan sonra akşam Karaköy’e gidip lrf yapayım dedim yine sadece üç beş tane iskorpit ve iki üç kıraça tutabildim.

Bu sene istavrit mi zayıf yoksa bem mi aşırı nasipsizim bilmiyorum. Çevremde başka kimse de olmuyor ki bakıp anlayabileyim sıkıntıyı

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Bu kaçtır bilmiyorum ama sabahki bozgundan sonra akşam Karaköy’e gidip lrf yapayım dedim yine sadece üç beş tane iskorpit ve iki üç kıraça tutabildim.

Bu sene istavrit mi zayıf yoksa bem mi aşırı nasipsizim bilmiyorum. Çevremde başka kimse de olmuyor ki bakıp anlayabileyim sıkıntıyı
Bu sezon beklediğimiz gibi tatmin eden istavrit avları yapamadık Kartal - Maltepe hattında da boğaz hattında da balık tatmin edici boy ve irilikte yapmadı bunun sebebi nedir ne değildir illaki yorumlar olacaktır ama sonuç olarak zayıf bir istavrit sezonu ( yaz dönemi için ) geçirmiş olduk..
Kötüyü konuşmuşken iyiyi de söylemek lazım istavritteki yokluğun tersine bu sezon yaz döneminde geçen seneye oranla çok güzel mırmır ve piyangodan çıkan minekop avları yaptık hatta boğazın ortasında çok alakasız bir merada gayet güzel boy bir eşkina da sezonun amortisi oldu :)
Her yıl ağustos ayında boğazda aldığımız takoz istavritleri bu sene 10 15 gr kurşun ile carolina yapan spinciler keşfetti ve patlattı sosyal medyada da mutlaka görmüşsündür zaten o raporları onların kalabalığından kaynaklı merada av yapamadık..
Şimdi ne mi yapıyoruz Dişlinin suya girmesini ve istavriti bir yerlere sıkıştırmasını bekliyoruz :)

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu sezon beklediğimiz gibi tatmin eden istavrit avları yapamadık Kartal - Maltepe hattında da boğaz hattında da balık tatmin edici boy ve irilikte yapmadı bunun sebebi nedir ne değildir illaki yorumlar olacaktır ama sonuç olarak zayıf bir istavrit sezonu ( yaz dönemi için ) geçirmiş olduk..
Kötüyü konuşmuşken iyiyi de söylemek lazım istavritteki yokluğun tersine bu sezon yaz döneminde geçen seneye oranla çok güzel mırmır ve piyangodan çıkan minekop avları yaptık hatta boğazın ortasında çok alakasız bir merada gayet güzel boy bir eşkina da sezonun amortisi oldu :)
Her yıl ağustos ayında boğazda aldığımız takoz istavritleri bu sene 10 15 gr kurşun ile carolina yapan spinciler keşfetti ve patlattı sosyal medyada da mutlaka görmüşsündür zaten o raporları onların kalabalığından kaynaklı merada av yapamadık..
Şimdi ne mi yapıyoruz Dişlinin suya girmesini ve istavriti bir yerlere sıkıştırmasını bekliyoruz :)
Valla az önce Üsküdar’da bir kaç tekneciyle konuştum, palamuttan umudu kesmişler, lüfer yok, bu sene olmayacak diyip ağlaşıyorlardı.bu arada Ben mırmır veya minekop değil eğlencelik, denize geri atmalık istavrit arıyorum yaa, dişli girmezse anladığım kadarıyla o iş de yaş.

Senin fikrin ne Ömer hocam, yapar mı bu sene dişli ?

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Suya ışık tutmayı denediniz mi istavrit için. Karanlık meralarda suya ışık tutuyoruz baya fark ediyor.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Suya ışık tutmayı denediniz mi istavrit için. Karanlık meralarda suya ışık tutuyoruz baya fark ediyor.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok da ben Karaköy’de deniyorum heryer Işıl Işıl zaten ama bir sonraki sefere denerim onu da.