nzmcnr
Aktif Üye
- Adı
- Ali mehmet
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Eşkinaların biri limit altı, keske salsaydınÇok güzel balıklar.Tebrikler.Avların daim olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eşkinaların biri limit altı, keske salsaydınÇok güzel balıklar.Tebrikler.Avların daim olsun.
Farkındayım ama jighead balıgın içinde kaldı ondan alıkoymak zorunda kaldım normalde facede limit altı balıkları saldıgım vidyolar vardır..Eşkinaların biri limit altı, keske salsaydın
av için tebrikler kaç no jighead kullanıyorsunuzEyvallah saolasın..
Ben berkleyin boru kurdunu kullanıyorum 5cmlik camo renginden dipten ufak zıplatmalarla cekiyorum balık zaten yakında oluyo kıyıya 5 metre kala atlıyo yeme..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tebrikler, ufak olan da kurtulsa imiş daha iyi olurmuş. Bunu okuyunca kafama bir şey takıldı; circle iğneli jighead üretiliyor mu acaba?Farkındayım ama jighead balıgın içinde kaldı ondan alıkoymak zorunda kaldım normalde facede limit altı balıkları saldıgım vidyolar vardır..
Teşekkürler circle tarzında jigheadler var decoyun..Tebrikler, ufak olan da kurtulsa imiş daha iyi olurmuş. Bunu okuyunca kafama bir şey takıldı; circle iğneli jighead üretiliyor mu acaba?
eşkinaya onlardan edinmek lazım. Ah bir LRF takımı kurabilsem. Hanımdan korkuma bir şey alamaz oldumTeşekkürler circle tarzında jigheadler var decoyun..
Vardı bende circle tarzı ama çok takım gidiyo dipten çektigim için kayalıklarda patlıyo jigheadler decoy normallere göre daha pahalı arada kullanıyorum.. Usta valla lrfnin zevki başka bişeyde yok genel olarak herkes cok zevk alır tavsiyem yengenin gönlünü al bi takım kur derimeşkinaya onlardan edinmek lazım. Ah bir LRF takımı kurabilsem. Hanımdan korkuma bir şey alamaz oldum![]()

Valla kargocuyu gorunce hanım deliriyor. Geçen bi surf makine aldım, üşenmemiş kutunun üstünden adına bakıp internetten fiyatına bakmış, gerisi facia. Çok dertliyim çoook..Vardı bende circle tarzı ama çok takım gidiyo dipten çektigim için kayalıklarda patlıyo jigheadler decoy normallere göre daha pahalı arada kullanıyorum.. Usta valla lrfnin zevki başka bişeyde yok genel olarak herkes cok zevk alır tavsiyem yengenin gönlünü al bi takım kur derim![]()