Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ
Hocam burada hırsız iğne ile stoper arasında da bir bağlantı mı var yoksa resimde mi öyle çıkmış? Hırsız iğneyi silikonun kuyruğuna da mı sabitlediniz?
İp'i iğneye bağladıktan sonra ip'in diğer ucunu çift katlı olacak şekilde düğümledim,stoperi taktım,düğümlere japon sürmenizde iyi olur.Çift katlı halka olan kasayı jighead iğnesine geçirdikten sonra stoperi iğne damağına ilerlettiğinizde hırsız sabitlenmiş olur...Silikonun kuyruk kısmında hırsız iğne boşta kalsın ki aksiyonu bozmasın.
Hırsızın serbest fotosunu bir ara paylaşırım...umarım anlatabilmişimdir :)

omerfaruk

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk
Anlaşılmıştır. Teşekkürler. Ben misina ile denemiştim hırsız iğneyi ama vuruşlar ciddi manada azalmıştı. Aksiyon bozulmuştu. İp misina da fark edebilir.

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ
İlk lrf denemem.
Gerçi kamış makine ve misinam klasik spin takımları ama silikonlar savagear mini lrf kitinden.

Şeref bey ; tebrik ederim.
Bir LRF takımı şart oldu desenize :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
İlk lrf denemem.
Gerçi kamış makine ve misinam klasik spin takımları ama silikonlar savagear mini lrf kitinden.

Tebrikler abi sen bu balığı bir de LRF set ile çek kofana çekiyor hissi yaşarsın :) ben bir akraba LRF denettirdim 700 800 gr lık bir iskorpit çekti belgesellerde adamlar iri iri balıklar yakalıyorlar ya o hissi yaşadım dedi. bu bahsettiğim kişi yıllarca teknelerde palamut lüfer kofana yakalamış :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Maşallah güzel raporlar geliyor bu ara.