Kokulu silikon surekli korozatif sivilarin icinde oldugundan daha kolay dagiliyor bir de kokulu silikonun yapisi daha sungerimsi. Siviyi emsin diye. Bi tane jighead at o siviya izle bakalim 1 haftaya ignenin ucu ne oluyo 🙂
Merhaba, bilemiyorum bende. L olanı aslında biraz daha iyi ama M olanı iğneye geçiriyorum 2 - 3 atıştan sonra çabuk dağılıyor biraz balık çekiştiriyor. cultiva jighead kullanıyorum onlarda kaymaması için orta kısımda misina sarılı o da çabuk yıpratıyor. aslında çok güzel çalışan bir silikon ama ince iğneli bir jighead kullanmak gerekiyor. elle de kopartmaya çalışmamak lazım makasla keserek kullanmak en doğrusu. berkley gibi değil.Engin merhaba sana bi sorum olacak bu isomeler neden bu kadar çabuk dağılıyor parasını hak ediyormu sence? Malüm mebaru yada savager'lar dağılma olmuyor uzun süre kullanılabiliyor.
ilanın yeri burası değil kardeşim. biraz incelersen forumu bulursun.satılıktır 420 surf oltası 100-250 atar
Engin bey ; cultiva X Head değilde, diğer modeli ni kullanmanızı tavsiye ederim.6 ve 8 no ları idealdir.Merhaba, bilemiyorum bende. L olanı aslında biraz daha iyi ama M olanı iğneye geçiriyorum 2 - 3 atıştan sonra çabuk dağılıyor biraz balık çekiştiriyor. cultiva jighead kullanıyorum onlarda kaymaması için orta kısımda misina sarılı o da çabuk yıpratıyor. aslında çok güzel çalışan bir silikon ama ince iğneli bir jighead kullanmak gerekiyor. elle de kopartmaya çalışmamak lazım makasla keserek kullanmak en doğrusu. berkley gibi değil.
Merhaba, bilemiyorum bende. L olanı aslında biraz daha iyi ama M olanı iğneye geçiriyorum 2 - 3 atıştan sonra çabuk dağılıyor biraz balık çekiştiriyor. cultiva jighead kullanıyorum onlarda kaymaması için orta kısımda misina sarılı o da çabuk yıpratıyor. aslında çok güzel çalışan bir silikon ama ince iğneli bir jighead kullanmak gerekiyor. elle de kopartmaya çalışmamak lazım makasla keserek kullanmak en doğrusu. berkley gibi değil.
Benim için öncelikli CULTİVA...dır.teşekkürler gürbüz abi bakacağım. decoy hangi model önerirsin abi onu da çok tavsiye ediyorlar.
Tebrikler..![]()
Akşam ki lrf kısmetim ızgaralık çıktı 🙂
Berkley kokulu silikon camo
3-4 gr çeşitli jighead
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
Akşam ki lrf kısmetim ızgaralık çıktı 🙂
Berkley kokulu silikon camo
3-4 gr çeşitli jighead
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi