Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kokulu silikon surekli korozatif sivilarin icinde oldugundan daha kolay dagiliyor bir de kokulu silikonun yapisi daha sungerimsi. Siviyi emsin diye. Bi tane jighead at o siviya izle bakalim 1 haftaya ignenin ucu ne oluyo :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Engin merhaba sana bi sorum olacak bu isomeler neden bu kadar çabuk dağılıyor parasını hak ediyormu sence? Malüm mebaru yada savager'lar dağılma olmuyor uzun süre kullanılabiliyor.
Merhaba, bilemiyorum bende. L olanı aslında biraz daha iyi ama M olanı iğneye geçiriyorum 2 - 3 atıştan sonra çabuk dağılıyor biraz balık çekiştiriyor. cultiva jighead kullanıyorum onlarda kaymaması için orta kısımda misina sarılı o da çabuk yıpratıyor. aslında çok güzel çalışan bir silikon ama ince iğneli bir jighead kullanmak gerekiyor. elle de kopartmaya çalışmamak lazım makasla keserek kullanmak en doğrusu. berkley gibi değil.

onrayt

Aktif Üye
Mebaru aji worm vs yemlerin silikon yogunlugu cok daha fazla o nedenle mukavim urunler ancak kokulu silikonlar arkadaşların da dedigi gibi emici olmasi acisindan daha aralikli bir yapiya sahip.
Ayrica ureticinin pazarlama stratejisinin de bunda etkin oldugunu dusunuyorum. Cunku isteseler cok daha rijit bir urun yapabilirler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ
Merhaba, bilemiyorum bende. L olanı aslında biraz daha iyi ama M olanı iğneye geçiriyorum 2 - 3 atıştan sonra çabuk dağılıyor biraz balık çekiştiriyor. cultiva jighead kullanıyorum onlarda kaymaması için orta kısımda misina sarılı o da çabuk yıpratıyor. aslında çok güzel çalışan bir silikon ama ince iğneli bir jighead kullanmak gerekiyor. elle de kopartmaya çalışmamak lazım makasla keserek kullanmak en doğrusu. berkley gibi değil.
Engin bey ; cultiva X Head değilde, diğer modeli ni kullanmanızı tavsiye ederim.6 ve 8 no ları idealdir.
Owner Cultiva Lrf Jighead - Jig Head - n11.com

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
teşekkürler gürbüz abi bakacağım. decoy hangi model önerirsin abi onu da çok tavsiye ediyorlar.

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ
teşekkürler gürbüz abi bakacağım. decoy hangi model önerirsin abi onu da çok tavsiye ediyorlar.
Benim için öncelikli CULTİVA...dır.
Decoy balık düşürdüğü için pek tercih etmiyorum.

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ

Akşam ki lrf kısmetim ızgaralık çıktı :)
Berkley kokulu silikon camo
3-4 gr çeşitli jighead

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrikler..
Berkley Camo....candır :)

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Akşam ki lrf kısmetim ızgaralık çıktı :)
Berkley kokulu silikon camo
3-4 gr çeşitli jighead

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cuma-ctesi lrf ve ayni yemlerle bende denedim sansima asagidakiler geldi :)

Bir kirlangic bir kaya balığı suya iade

Ekli dosyalar