LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Kokulu silikon surekli korozatif sivilarin icinde oldugundan daha kolay dagiliyor bir de kokulu silikonun yapisi daha sungerimsi. Siviyi emsin diye. Bi tane jighead at o siviya izle bakalim 1 haftaya ignenin ucu ne oluyo 🙂

Engin merhaba sana bi sorum olacak bu isomeler neden bu kadar çabuk dağılıyor parasını hak ediyormu sence? Malüm mebaru yada savager'lar dağılma olmuyor uzun süre kullanılabiliyor.
Merhaba, bilemiyorum bende. L olanı aslında biraz daha iyi ama M olanı iğneye geçiriyorum 2 - 3 atıştan sonra çabuk dağılıyor biraz balık çekiştiriyor. cultiva jighead kullanıyorum onlarda kaymaması için orta kısımda misina sarılı o da çabuk yıpratıyor. aslında çok güzel çalışan bir silikon ama ince iğneli bir jighead kullanmak gerekiyor. elle de kopartmaya çalışmamak lazım makasla keserek kullanmak en doğrusu. berkley gibi değil.

Mebaru aji worm vs yemlerin silikon yogunlugu cok daha fazla o nedenle mukavim urunler ancak kokulu silikonlar arkadaşların da dedigi gibi emici olmasi acisindan daha aralikli bir yapiya sahip.
Ayrica ureticinin pazarlama stratejisinin de bunda etkin oldugunu dusunuyorum. Cunku isteseler cok daha rijit bir urun yapabilirler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, bilemiyorum bende. L olanı aslında biraz daha iyi ama M olanı iğneye geçiriyorum 2 - 3 atıştan sonra çabuk dağılıyor biraz balık çekiştiriyor. cultiva jighead kullanıyorum onlarda kaymaması için orta kısımda misina sarılı o da çabuk yıpratıyor. aslında çok güzel çalışan bir silikon ama ince iğneli bir jighead kullanmak gerekiyor. elle de kopartmaya çalışmamak lazım makasla keserek kullanmak en doğrusu. berkley gibi değil.
Engin bey ; cultiva X Head değilde, diğer modeli ni kullanmanızı tavsiye ederim.6 ve 8 no ları idealdir.
(link)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler gürbüz abi bakacağım. decoy hangi model önerirsin abi onu da çok tavsiye ediyorlar.

8e52ada39c4d16b1ac23826d03c6f4c3.jpg

Akşam ki lrf kısmetim ızgaralık çıktı 🙂
Berkley kokulu silikon camo
3-4 gr çeşitli jighead

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8e52ada39c4d16b1ac23826d03c6f4c3.jpg

Akşam ki lrf kısmetim ızgaralık çıktı 🙂
Berkley kokulu silikon camo
3-4 gr çeşitli jighead

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cuma-ctesi lrf ve ayni yemlerle bende denedim sansima asagidakiler geldi 🙂

Bir kirlangic bir kaya balığı suya iade