Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Akşam ezanından 20dk sonra avı bitirmek zorunda kaldım. Karanlıkta fark edemedim, ip bu hale geldi. Çok uzun zaman sonra ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.:)

IMG_8738.JPG

IMG_8746.JPG

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Feda olsun onlara ip ustatTebrik ederim avlarin daimolsun

onrayt

Aktif Üye
B

BS Okuru

Misafir
maşallah bende bu gece gebze-eskihisarda lrf deydim maalesef vuruş dahi alamadım, bu lrf bana memleket değiştittirecek sonunda

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
suya bakıp fal bakar gibi söylemek yerine bize oranın basıncını rüzgar durumunu( yön şiddet) söylersen belki daha iyi fikir verilebilir diye düşünüyorum ama bu suda şayet olta atacaksam parlak kaşıkları veya jigleri yada su üsttü popper denerdim. ne hikmetse ben kurt silikonları gece hariç çalıştıramıyorum. tabi yine ustalar daha iyi bilirler bu benim düşüncem saygılar :)

yayan

Üye
Adı
Yilmaz kartal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yarin sabah gun dogumunda yenikapi miting alaninda olmak gibi dusuncem var. Balik yakalama konusunda cok basarisiz biri olarak orayi kestirdim gozume. Daha once ayni yere gidip sadece 3-5 cm'lik bir gumus gumus yakalamistim. Daha iyi bir yer tavsiyesi verebilecek olan var mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi