Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

yayan

Üye
Adı
Yilmaz kartal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim herhangi bir hedef baligim yok. Belki birkac balik tutabilsem , hedef balik belirlerim. :)

istanbul avrupa yakasinda avlaniyorum. Ama henuz burasi benim meram dedigim yer de yok :) bir kac sefer gurpinar sahile gittim ve 1 zargana tutabildim. Bir seferde yenikapi miting alanina gittim ve 1 minik gumus tutabildim.

Ben bu sanssizligimi hem atari hemde boyu uygun olmayan kamisima bagliyorum. Erim konusunda cok uzaga atamadigimi dusunuyorum. Belkide ilgisi yok.

Makinam schimano catana 1000'di. Onu kayaliklarda dusurdum. Sanirim biryerleri yamuldu. Sarim yaparken hafiften zorlaniyordu. Bugun onun yerine okuma ceymar 25 aldim. Kamis konusunda kararsiz kaldim ve almadim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Red Snapper

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim herhangi bir hedef baligim yok. Belki birkac balik tutabilsem , hedef balik belirlerim. :)

istanbul avrupa yakasinda avlaniyorum. Ama henuz burasi benim meram dedigim yer de yok :) bir kac sefer gurpinar sahile gittim ve 1 zargana tutabildim. Bir seferde yenikapi miting alanina gittim ve 1 minik gumus tutabildim.

Ben bu sanssizligimi hem atari hemde boyu uygun olmayan kamisima bagliyorum. Erim konusunda cok uzaga atamadigimi dusunuyorum. Belkide ilgisi yok.

Makinam schimano catana 1000'di. Onu kayaliklarda dusurdum. Sanirim biryerleri yamuldu. Sarim yaparken hafiften zorlaniyordu. Bugun onun yerine okuma ceymar 25 aldim. Kamis konusunda kararsiz kaldim ve almadim.

Lrf stilinde zaten çok uzağa atmak mümkün olmuyor :) en iyi kamışı da alsanız 15 değil de 20 metreye atarsiniz yani. İstanbulda avlanacaksaniz çok yumuşak bir kamış almayın bence. Balık işine gelecek olursak, ne yazık ki denizde pek balık yok bu aralar...ancak kullandığınız ekipman da çok önemli. Fiyatları biraz pahalı olsa da kokulu silikonlar ve kaliteli sahteler daha verimli av yapmanızı sağlayabilir.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlara katılıyorum ama kamisin atarını kuculturseniz bir nebze rahat edersiniz hissiyatınız artar
Favorite kullanılıp sevilen bir kamis biraz daha üstüne çıkabilirim derseniz Savage gaer tavsiye ederim baya fark eden gayet hafif hassas keyifli bir kamis

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
ucdan esneyen kamış almaya dikkat edin derim. atış mesafesi için önemli bir nokta.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
bende bir buçuk sene oldu favorite kullanıyorum. fiyatına göre performansı çok çok iyi bir kamış. gözün kapalı al derim. ben 219 1-7 gr olanını kullanmaktayım. solid uçlu bir kamış. pişman olmazsın.

yayan

Üye
Adı
Yilmaz kartal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende bir buçuk sene oldu favorite kullanıyorum. fiyatına göre performansı çok çok iyi bir kamış. gözün kapalı al derim. ben 219 1-7 gr olanını kullanmaktayım. solid uçlu bir kamış. pişman olmazsın.
Bende favorite white bird 1-7 gr almayi dusunuyorum tavsiyelerden sonra.

Çok teşekkür ederim yardımcı olan, tavsiye veren herkese.

Bende bulusmaya fırsat bulabilirsem gelicem. Orda sponsor firmalar satis tanitim vs. yapicak mi acaba?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bende favorite white bird 1-7 gr almayi dusunuyorum tavsiyelerden sonra.

Çok teşekkür ederim yardımcı olan, tavsiye veren herkese.

Bende bulusmaya fırsat bulabilirsem gelicem. Orda sponsor firmalar satis tanitim vs. yapicak mi acaba?

Evet gelecek diye biliyorum. Özgür bey var duo favorite temsilci etkinliğe gelecek diye biliyorum. bugün konuşucam kendisiyle sorarım yine.