Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

yayan

Üye
Adı
Yilmaz kartal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim iş yerim istoç'a çok yakın. Yaklasik 8-9 av bayisine ugradim hic white bird yoktu. Duo tetra works ise sadece 1 yerde 1 adet kalmisti. Zebra glow ariyordum bulamadim.

Bazi markalari bulmak biraz zor. Satis olursa iyi olur aslinda. Sorabilirsen sevinirim hocam.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Benim iş yerim istoç'a çok yakın. Yaklasik 8-9 av bayisine ugradim hic white bird yoktu. Duo tetra works ise sadece 1 yerde 1 adet kalmisti. Zebra glow ariyordum bulamadim.

Bazi markalari bulmak biraz zor. Satis olursa iyi olur aslinda. Sorabilirsen sevinirim hocam.
sorarım hocam istersen söyleyeyim etkinliğe gelecekseniz yanlarında getirsinler istediğiniz ürünlerden

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER

akifk

Aktif Üye
Adı
Akif Kemaloğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@enginson bu akşam arkadaşla gezeceğiz. Balıkta olursan tanışalım isterim.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
@enginson bu akşam arkadaşla gezeceğiz. Balıkta olursan tanışalım isterim.
akif merhaba, hafta içi pek çıkamıyorum. dün akşam üsküdardaydım ama balıkta değildim sahil tarafına da geçemedim. cumartesi günü gölcükteki organizasyona katılmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa. oraya gelebilirsen güzel olur. olmadı bir haftasonu haberleşip gideriz. benim genelde LRF avları plansız ani oluyor. evin durumuna göre kalkıp iniyorum sahile :) geçen sene hep öyle oldu gece 2 3 gibi kalkıyor iniyordum sahile :) haberleşiriz yine

akifk

Aktif Üye
Adı
Akif Kemaloğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
akif merhaba, hafta içi pek çıkamıyorum. dün akşam üsküdardaydım ama balıkta değildim sahil tarafına da geçemedim. cumartesi günü gölcükteki organizasyona katılmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa. oraya gelebilirsen güzel olur. olmadı bir haftasonu haberleşip gideriz. benim genelde LRF avları plansız ani oluyor. evin durumuna göre kalkıp iniyorum sahile :) geçen sene hep öyle oldu gece 2 3 gibi kalkıyor iniyordum sahile :) haberleşiriz yine
işte gerçek bir balık sevdalısı :D gece 2-3 gibi kalkıp gitmeler. valla bravo ! benim sabahın körü gidip gecenin yarısı dönmüşlüğüm çoktur ama uykuyu tam ortadan bölüp gittiğimi pek hatırlamam.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
işte gerçek bir balık sevdalısı :D gece 2-3 gibi kalkıp gitmeler. valla bravo ! benim sabahın körü gidip gecenin yarısı dönmüşlüğüm çoktur ama uykuyu tam ortadan bölüp gittiğimi pek hatırlamam.
gündüz aileye zaman ayırıldığı için mecbur bu şekilde yapıyorum hatta bazen hanımla gece 2 ye kadar film izleyip oradan da indiğim çoktur. tabi evde kayınvalide felan varsa anca izin kopuyor. dün bir arkadaşal tanıştım. gece 1 gibi balığa inip sabaha kadar at çek yapıp sabah işe gidiyorum diyor. nasıl bir enerji artık bilemiyorum öğlen arası arabada yatıyorum diyor :)