Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu cuma insallah baby jigin marifetlerini gorecegiz. Gecen haftaki organizasyonda 5gr limon baby jigi deneme amacli onume atiyordum. Asagi yukari cekme aksiyonuyla bile 2-3 istavrit takilmisti. Uzaklarla ugrasmaya gerek bile kalmamisti ;)
Gece istavriti uzaklarda aramayın. ;)

B

BS Okuru

Misafir
ben baby jig denemedim aslında lrf de çok çeşide kaçmıyorum taş balıkları için berkley camo istavrite toto42 ve mebaru aji glow kullanırım hep. baby jig olarak ne tavsiye edersiniz?

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Emrecan kardesim kasagonun hangi modeli is yapti acaba? Acik pembe olani mi?
Beyaz rengiyle avlandım Cumhur Abi, ama pembeyle de aynı merada iyi balık almıştım. Bir kaç saat içinde 14 kefal almıştım pembesiyle, tabi ki hırsız iğne farkıyla.

kenan ç.

Yeni Üye
Adı
kenan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben baby jig denemedim aslında lrf de çok çeşide kaçmıyorum taş balıkları için berkley camo istavrite toto42 ve mebaru aji glow kullanırım hep. baby jig olarak ne tavsiye edersiniz?
merhaba. cumartesiyi pazara bağlayan gece kumiskelesinde avlandınızmı?

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Cumartesi gecesi gerçekleştirdiğim istavrit avım yine oldukça verimli geçti. 30 m kadar ileride yemli avlanan 15-20 kişi vardı ve bir arkadaş dayanamayıp yanıma gelerek abi 2 saattir hepimiz seni izliyoruz, o kadar kişi senin aldığının yarısını alamadık dedi. Arkadaşa lrf hakkında bir kaç bilgi verdim, başlaması uzun sürmez heralde
Toplam 48 adet güzel boylarda istavrit alındı, 15 tane kadarı sudan keserken kaçtı, bir kac tane ufaklık da geri gönderildi. Balık boyları iri olmasına rağmen tamamına yakını hırsıza yakalandı. Av Gemlik körfezinin güney kıyılarında yapıldı.

Nomura Hiro Street 223 cm 0-6 gr
Daiwa Exceler X 1000
Shimano Exage 0.16 mm
Xesta 1.5 gr Jighead
Marukyu L Pembe ve Katsu Aji Beyaz

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Cumartesi gecesi gerçekleştirdiğim istavrit avım yine oldukça verimli geçti. 30 m kadar ileride yemli avlanan 15-20 kişi vardı ve bir arkadaş dayanamayıp yanıma gelerek abi 2 saattir hepimiz seni izliyoruz, o kadar kişi senin aldığının yarısını alamadık dedi. Arkadaşa lrf hakkında bir kaç bilgi verdim, başlaması uzun sürmez heralde
Toplam 48 adet güzel boylarda istavrit alındı, 15 tane kadarı sudan keserken kaçtı, bir kac tane ufaklık da geri gönderildi. Balık boyları iri olmasına rağmen tamamına yakını hırsıza yakalandı. Av Gemlik körfezinin güney kıyılarında yapıldı.

Daiwa Exceler X 1000
Shimano Exage 0.16 mm
Xesta 1.5 gr Jighead

Tebrikler keyifli bir av olmuş. bende aynı şekilde ilk LRF yaparken bana uzaktan bakıp gülenler vardı nasıl kamış nasıl olta diye onal bir şey tutamaz dite , tek tek takozları alınca fırlayıp yanıma geldiler dayanamayıp , ilk başta acemi şansı sanmışlardı, şimdi hepsi LRF ci oldular :D

B

BS Okuru

Misafir

Daiwa Exceler X 1000
Shimano Exage 0.16 mm
Xesta 1.5 gr Jighead

Meralarınız ve yönteminiz bereketli ;)
Avlarınız daim olsun,

Dediğiniz gibi siz tek tek güzel güzel alırken millet etrafta acaip acaip bakıyor.
Sorduklarında anlattığınızda aklı yatan kişiler yönelmeyi düşünüyor ama herkes değil ;)
Tek tek ne uğraşacağım diyorlar kendi kafalarına göre
Ama zevki de orda dimi zaten
Sarıkanat geliyormuş gibi zevkli oluyor ;)

Daim olsun
Rastgele
( HİRO iyidir ;) )

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Daiwa Exceler X 1000
Shimano Exage 0.16 mm
Xesta 1.5 gr Jighead

Tebrikler. Cok verimli bir av olmus.

B

BS Okuru

Misafir
merhaba. cumartesiyi pazara bağlayan gece kumiskelesinde avlandınızmı?
hafta içi bile bu kadar kalabalık iken hafta sonu istisnalar hariç asla sahile inmiyorum:) sakız acının ora dediniz gibi çok yosun keyif ızdıraba dönüşüyor bi süre sonra. şuan eskihisar için en iyi mekan kum iskelesi 7-8 m derinlik olduğundan istediğiniz aksiyonu rahatça yapıyorsunuz