Maaşallah...Gece 1 den sabah 6 ya kadar istarvitler beyaz 5 cm mebaru silikon ile alındı. Eskinayi yanımda ki arkadaş aldı kilo üzeri
92809 dosyayı görüntüle 92811 dosyayı görüntüle
Maaşallah...Gece 1 den sabah 6 ya kadar istarvitler beyaz 5 cm mebaru silikon ile alındı. Eskinayi yanımda ki arkadaş aldı kilo üzeri
92809 dosyayı görüntüle 92811 dosyayı görüntüle
Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim, savage gear micro ragworm kitini almıştım, İsome L ve Gulp Baby Sardine yazmışsınız bunları da deneyeceğim.İstanbul için silikonlar çok daha verimli. Gece 9 dan sonra deneyin. Yer olarak en etkili yeri bilmiyorum ama avcılarda bile sayısız vuruş alıyorum. Mutlaka hırsız kullanın hırsız olmadan 20 balık alacaksam 4-5 tane alıyorum ancak
Ragworm kit de gerçekten çok iyi iş yapıyorÖncelikle bilgiler için teşekkür ederim, savage gear micro ragworm kitini almıştım, İsome L ve Gulp Baby Sardine yazmışsınız bunları da deneyeceğim.
Birde şöyle sorayım lüfer sarıkanat için kullanılan jig ile mırmır Karagöz v.s yakalanabilirler mi ?
Uzun olan modeli diyorsanız istavritte başarılı olacağını düşünmüyorum zira çok sert. İlla ki avlar ama bi isome kadar avcı olamaz (o fiyat bandında olduğu için isome örneği verdim). Taş balıklarında ise muhakkak başarılı olacaktır diye düşünüyorum.merhaba hobidaşlar ben bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.Yeni piyasaya çıkan lucky john sıvılı silikonları deneyen ve verim alan oldu mu?
Fiyatı berkley gulplardan pahalı .berkley kadar iş yapar mı?
kullanıp verim alan olduysa ne tür balıklar alınıyor?
Bak şimdi beni de özendirdin alsak mı 😀Bir kaç gün önce deneme şansı buldum ama balık çok kısır olduğu için net birşey söylemem doğru olmaz. O akşam isome bile iş yapmadı maalesef. Lucky john ile 1-2 vuruş aldım, tahminim ispariydi, silikonun kuyruğunda ufak bir kesik bırakmış ama kopartamamış. Esneklik olarak isome berkley arası bir esnekliği var, sağlamlık olarak ikisinden de sağlam duruyor, kokusu oldukça baskın ve tatlı bir koku, bir kaç gün içinde tekrar deneyeceğim.