LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Abi Onlar benim arkadaşlarım hep beraber aldığımız balıklar 🙂 dahasıda var,matematik öğretmenleri istersen telefon larını vereyim ara sor özelden🙂 daha fazla sınıda aldıkta hepsini paylaşmadım.

Hasan Sakarya İzzet öğretmen Kocaeli ,o majör craft kamışı ben aldırdım vurguncapari den ona sıfır.

3FB9E02A-A0A9-427F-9046-AE3F2062A166.jpeg
98E0513B-59C3-4237-8AC4-9B12325B360E.jpeg
ADCF1403-7074-49A1-BD61-74ABF76077B2.jpeg

Bu yolladığım tüm resimler dün gece alındı ve 4 kişiydik bunları neden yazdırdın bana anlamadım abi. Neyse benim keyfime değecek yoktu ilk defa bu kadar güzel bir keyif aldım ve hayatımda ilk defa bu kadar güzel bir kamış gördüm.

Bu akşam istavrit yoktu.ama dip hareketliydi 2 adet 200-300gram arası eşkina saldım.1 adet iskorpit daha alıp eve dönmeyi planlıyordum ama olanlar oldu.kilo üzeri eşkinayla 5dk mücadele ettikten sonra kıyılattım kaldırmaya cesaret edemedim,kepçem yanımda yoktu.kayalıklara kadar sürükleyip elimle alıcaktım ki tam kayalıklara doğru çekmeye başladım buda gitti iskelenin altına girip misinayı kestirdi gitti 🙁 moral bozuk eve dönmek istemiyorsanız kepçesiz ava çıkmayın.
69FC678E-5298-41FC-84C5-68DB7AEAC71E.jpeg

Haftasonu cuma gecesi bende beykoza geçtim ama çok geç geçtik. saat 12 gibi sanırım ava başlayabildik. tek kamış 2 kişi kayınbiraderim ile ilk gittiğimiz yerse 3 tane takoz yakaladım. bu arada rüzgar karşıdan esiyordu. balık vardı fakat rüzgardan ne aksiyon verebildik ne atabildik. hal böyle olunca daha sakin bir yere geçtik. orada ise balık boyları ufaktı kreçe ağırlıklı. çoğu düşüyordu kimisini de biz saldık. arada yavru eşkina da geldi zarar görmeden iade edildi. saat 2 gibi ani bastıran yağmur sebebi ile avı bitirdik. toplamda 8 9 istavrit ile eve döndük. şarzım olmadığından resim çekemedim. silikon olarak rapture mebaru pembe ajiworm kullandık jighead olarak dress 2 gr jighead kullandık.

İnatla Jackson FR70 artisti deniyorum. 12-13 tane kaçırdığım akşam bir tane baraküda yavrusu geldi

WhatsApp Image 2019-06-21 at 13.12.58.jpeg

İstavritlere kuyruk iğnesinin büyük geldiğini düşünüp tekli iğne ve daha küçük üçlü taktım sonuç çok iyi oldu. 7 kişi olta atıyordu, bana 8 istavrit geldi, tiranga vs atanlar vuruş dahi alamadı.

WhatsApp Image 2019-06-23 at 13.45.09.jpeg

Bugün halkalı küçük tekli iğneyi de denemeye niyetim var, onuda misina yerine split ring ile monte ettim. Bununla ve ring ile takılmış olanı yarı yarıya 10 atış yaparak deneyeceğim ama o kırmızı değil.

Arkadaşlar 1 sene önce aldığım ancak sıvısında tuttuğum gulp ve isome yemlerin esnekliğinde bir şey yok fakat uzun süredir arabanın bagajında yaz sıcağında duruyolar. Bu durum yemin verimliliğini düşürür mü ?

Arkadaşlar 1 sene önce aldığım ancak sıvısında tuttuğum gulp ve isome yemlerin esnekliğinde bir şey yok fakat uzun süredir arabanın bagajında yaz sıcağında duruyolar. Bu durum yemin verimliliğini düşürür mü ?

Sıvı uçmamış ise silikonlar da sıvının içindeyse sıkıntı olmaz ki sıvı kaybolduğunda ( bazen jighead üzerinde unutuyorum ) katır kutur kuruyor zaten 😉
Görüntü sağlam ise ava devam 👍👍👍👍

Back