@FARUKSEZER hedef balık mırmır, slikon kurt için 4 numara mı 6 numara mı uygun iğne?
kullandığım jighead 6 no iğneye sahip. silikona kalın gelmezse 4 numara ile de olur.@FARUKSEZER hedef balık mırmır, slikon kurt için 4 numara mı 6 numara mı uygun iğne?
sağolasın abi... bir sorum daha olacakkullandığım jighead 6 no iğneye sahip. silikona kalın gelmezse 4 numara ile de olur.
Öncelikle hayırlı olsun karagöz kayalarda deneyin ve sarayburnu lrf için çok çok zor bir meradır bence daha sakin akıntı olmayan yerler bakın kuytu sote rüzgar almayan yerler bakın lrf sezonu kapandı sayılır rüzgar bizi bozar 🙂Merhaba bende LRF ye yeni başladım dün Uskudar da atış ve aksiyon denemeleri yaptım. Fakat öğrenecek çok şey var Kamış Savage Gear CCS 0.5-7 gr Makine Daiwa Exceler 1000D. Birşey tutamasamda çok keyif aldım zaman nasıl geçti anlamadım. Bu hafta cuma Sarayburnu tarafta Karagöz deneyecegim veya istavrit. Isome maryuki veya Berkley Gulp kullanmayı dusunuyorum. Silikon, jighead ve aksiyon konusunda önerilere açığım. Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o iş arama işi kuyu yerler özellikle bu zamanda liman içleri en iyi yerler sakin su ve dökme kayalıklarMera olarak nereyi önerirsiniz.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah...Çok güzel balık vardı , yemi atar atmaz dibe oturması ile birlikte alıyordu . Tavalık çıktıktan sonra bu arkadaşı aramaya başladım .Owner beyaz uzun silikona geçiş yaptım ve o güzel ses duyuldu 🙂 Jig head cultiva 0.9 gram . Daha güzelleri sizlere denk gelsin .
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi