Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı olsun takım lrf için gayet güzel. Hem kamış atar değeri iyi hem de boyu. Ayrıca makine de ideal. Ancak yemler çok yetersiz. Renkleri ve ağırlıkları farklı olacak şekilde çoğaltılmalı. Küçük jigler de eklenebilir. Eğer gece avı yapılacaksa beyaz limon gibi parlak fosforlu simli silikonlar seçilmeli. Bilgim dahilinde eklemek istedim. Bereketli avlar dilerim.

sedatsabotic

Aktif Üye
Adı
sedat sabotic
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı olsun takım lrf için gayet güzel. Hem kamış atar değeri iyi hem de boyu. Ayrıca makine de ideal. Ancak yemler çok yetersiz. Renkleri ve ağırlıkları farklı olacak şekilde çoğaltılmalı. Küçük jigler de eklenebilir. Eğer gece avı yapılacaksa beyaz limon gibi parlak fosforlu simli silikonlar seçilmeli. Bilgim dahilinde eklemek istedim. Bereketli avlar dilerim.
Tesekkur ederim

scorpion26

Daimi Üye
Ben spin takıma taktığım lrf ekipmanları ile 3-4 iskorpit almışlığım var. Üstelik fazla uğraşmadan. Yeşilköyde denk gelirse eşkinada alınabilir diye düşünüyorum.

scorpion26

Daimi Üye
Beşyolda kalama balık var. Ordan uygun birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum.