Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
Lrf icin 2000 likmi 3000 likmi makine daha uygun olur . Veya kaclik makine uygundur .

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
1000 lik en güzeli.ama sartlar oluşmuyorsa 2000 lik de kullanılabilir.

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Daha hafif ve sizi neredeyse hiç yormaz.Hafif silikonlarınızın atışı esnasında misinanın daha rahat boşalmasını sağlar ve daha uzağa atış imkanı verir.1000 lik bir makina ve 6 devir cillop gibi olur LRF için.

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
2 gr. Olayından ziyade misinanın çıkış anındaki boşalmasına bakmalıyız.Sonuçta atacağımız sahte 3-5 gr. olduğundan en önemli kısmı bu oluşturur.Ryobi ise alıp da memnun kalmadığım bir üründür.O makina hakkında tarafsız yorum yapmak zor.Ama olmasına olur.Tabi 1000 liği daha da iyi.Ancak başka markaları da araştırıp öyle alın derim.Burada fiyat farkı çok yoksa oradan almayın.

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
2 gr. Olayından ziyade misinanın çıkış anındaki boşalmasına bakmalıyız.Sonuçta atacağımız sahte 3-5 gr. olduğundan en önemli kısmı bu oluşturur.Ryobi ise alıp da memnun kalmadığım bir üründür.O makina hakkında tarafsız yorum yapmak zor.Ama olmasına olur.Tabi 1000 liği daha da iyi.Ancak başka markaları da araştırıp öyle alın derim.Burada fiyat farkı çok yoksa oradan almayın.
Cok tesekkurler cevaplariniz icin.

Azer

Aktif Üye
İki-üç hafta evvel LRF denemiş ama tek vuruş dahi alamamıştım.Bunu silikon ve jig headlerime bağlayıp daha iyi ve kaliteli olanlarından edindim (altta resmi var) ve bugün sabah erkenden tekrar meraya gittim.Ancak bugün de tek tık dahi vuruş olmadı.Bunu da kalabalık olan merada kimsenin balık tutamamasından dolayı "Deniz de balık yok" a bağladım.Bakalım bir sonrakini nerye bağlayacağım artık??? Yemli de hiç değilse bir iki aksiyon oluyordu.Böyle devam ederse kolay kolay LRF yapmam sanırım?Bir kez daha deneyeceğim kısmet olursa.
Merhaba,
Ben de bunun gibi jighead ve silikonlar edindim ve 0 çektim.
Bana satın aldığım yerde açıklamasını şöyle yaptılar "sıcaklar gelmeden LRF olmaz" dediler.

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba,
Ben de bunun gibi jighead ve silikonlar edindim ve 0 çektim.
Bana satın aldığım yerde açıklamasını şöyle yaptılar "sıcaklar gelmeden LRF olmaz" dediler.
İnşallah öyledir.Zira millet yemli takımlar ile dahi yakalayamiyor şu sıralar.Tabi bahsettiklerim Antalya bölgesi içindir.Umarım bu yöntem ile bir şeyler alabiliriz de zevkina varırız.

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İnşallah öyledir.Zira millet yemli takımlar ile dahi yakalayamiyor şu sıralar.Tabi bahsettiklerim Antalya bölgesi içindir.Umarım bu yöntem ile bir şeyler alabiliriz de zevkina varırız.
Eray hocam, Antik Side'de tapınak civarındaki kayalıklarda LRF ile yakalanabilecek balık yok mudur? Oralarda bu teknik ile avlanılamaz mı ?