Evet arkadaşlar.Bu sabah saat 06:30 gibi soluğu deniz kenarında aldım.LRF disiplinini tecrübe edeceğim için heyecanlıydım."Acaba balık vuracak mı?Acaba yakalayabilecekmiyim?" diye epeyce sabırsızlanıyordum kaç gündür.Öncelikle suçu LRF ye atmamak için balık olup olmadığını görmek istedim.Üç köstekli standart yemli bırakmamı hazırlayıp denize attım.Atar atmaz anında deli gibi vuruşlar aldım.Öyle ki oltayı bir saniye elimden bırakamayacak durumdaydım.Av bayilerinde satılan üç köstekli takımların aksine ben köstek boylarını yaklaşık 25-30 cm. civarında bırakıyorum.Fırdöndü ve kurşun ise olabildiğince kösteklerden uzak bağlaniyor.Böylelikle Mırmır gibi balık yemi sağa sola götürürken hemen kurşunu fark etmiyor ve yemi alma olasılığı daha da yükseliyor.Herneyse...Baktım ki bu iş beni oyalayacak hemen oltamı kenara bırakıp LRF için aldığım kamış ve makaramı kurdum ve silikon olarak da Savage Gear'ın silikon setinden kuyruklu beyaz silikon sahtemi bağlayıp ucuna da kıstırma kurşun ekledim.15-20 kez attığım halde vuruş alamadım.Ancak silikon sahtemin paramparça edildiğini de şaşkınlıkla gördüm."Ulan Balon mu var?" diye düşünüp tekrar üç köstekli takımım ile denemeler yapmaya başladım.Toplamda 8 Balon balığı alıp bir güzel cezalarını kestim.Yaklaşık 8-9 takımımı da kopararak bana karşı mukabele de bulundu namussuzlar

Tekrar başka bir sahte ile deneme yapmaya başladım.Ancak ilki gibi tık yokken silikon sahtemin yine paramparça edildiğini gördüm.Yani kıyıdan LRF ile balık alabileceğim kanati ama LRF den hiç bir şey anlamamış,zevk alamamış olarak takımı topladım ve üç köstek bırakma takım ile bir kaç atış daha yapıp eve dönmek istedim.
Ufacık tavuk göğüsünü bağladığım ufacık iğnelerimi kıyıya çekerken 5-10 cm. suda "Şap-şup" diye bir ses işittim ve bir avcının o ufacık yemlere hamle ettiğini gördüm.Kalama ayarım başta yapılı olduğundan 0,20 lik misinamın kopmayacağına inaniyordum.Ama "10 numara incecik iğne bunu çeker mi yoksa açılıp gider mi?" diye epeyce bir terledim.Sonunda iğneye ve takıma olabildiğince daha az yük bindirmek için kalama ayarını biraz daha açtım.Sonunda Levreği karaya aldım.Ancak iğnem neredeyse dümdüz olmuştu.Epeyce bir uğraş ama % 99 da şans ile Levreğimi yakalamış oldum.35 cm. boyunda olduğundan suya geri iade etmek istesem de hanım "Hayır.Oğluma kızartacağım" diye otoriter bir ses ile konuşunca itiraz edemedim

Levreğin yanında Çatalkuyruk,Lokum,Dil Balığı ve cinsini bilemediğim bir balık daha aldım.Bu LRF işini mutlaka tekrar deneyeceğim inşallah.Umarım Balon balığının olmadığı bir güne denk gelir ve biraz da olsun bu işin keyfine varabilirim