by_kempen
Üye
- Adı
- Bahattin Osman Genç
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Elinize saglik harika bilgiler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlk denenmesi gereken kesinlikle savage gear silikonlar olmali. Balik varsa kendine çekecektir.Kısmet olursa yarın sahildeyim.Lrf olayına giriş yapacağım.Bakalım ne kadar başarılı olabileceğim veya ne kadar zevk alacağım?An itibariyle herşey muallakta olduğundan ekipman ve donanım olayını abartmadan çok ucuz yollu halletmeye çalıştım.Eğer bu avcılık hoşuma giderse biraz daha üst model ekipmanlara girerim.Özellikle de makineyi değiştiririm.Ancak henüz bir önümü görmeden daha da fazla masraf etmek istemedim.
Öncelikle kamış seçimi ile başladım.Gayet ucuz ve uygun görünen Okuma High Performance Lure Mania 185 cm. 3-12 gr. atarlı iki parçalı kamışımı aldım.Sadece 103 gr. ağırlığında ve elinizde tutarken müthiş bir keyif aliyorsunuz.Şahsen çok çok beğendim.Daha üst bir ssteme geçecek olursam V serisine geçerim ama Okuma markasından şaşmam.
Makinede ise olanla yetindim.Oğlum için zamanında aldığım,yanımda o da mırmıra atıp sıkılmasın diye hediye ettiğim basit bir makine vardı.Kumyang 5.2.1 4 Ball Bearings ve önden kalamalı.Anti Reverse sistemli ufacık ama bir o kadar da hafif ve şirin bir makine.Bir kaç kez bunu kullanıp kendimi test edeceğim.Olaya ısınırsam Okuma'nın çok hoşuma giden Helios Hxg-35 ini alacağım.
Alt resimde de silikonlarım ve zokalarım yer aliyor.Şimdilik bulabildiğim en iyileri bunlar.Bazı zokalar görüldüğü üzere daha çok levrek tarzı balıklar için uygun.Çakmağın sol tarafında ise görür görmez çok sevdiğim ama renginden tereddütte kaldığım 10,50 gr. lık jig sahtem duruyor.
Şimdilik bunlar ile idare edip bir test edeceğim olayı.Umarım zevk aldığım ve devam ettireceğim bir avlanma disiplini olur![]()
![]()
![]()
İlk denenmesi gereken kesinlikle savage gear silikonlar olmali. Balik varsa kendine çekecektir.![]()