Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mebaru ve Marukyu yeterli...Berkley Gulp Sandworm 5 ve 10cm olanlardan Camo ve Natural renklerini de temin edersen iyi olur...Powerline Extreme ve Latex SuperSoft arasındayım tüm malzemeleri bulduğum sitede sadece latex var powerline yok:S
Mebaru Aji Worm (Pembe ve Beyaz)
Kendo Mebaru Aji Worm (Pembe)
Marukyu Power ISOME L (Kahverengi)
2x #4 3.5 gr DECOY Jighead
2x #6 3 gr Daiwa Jighead
Şuan sepetimde bunlara ek olarak kıstırma kurşun ve jighead kancası her boydan almayı düşünüyorum. Eklemem gereken bişey kalmışmıdır acaba? (Mebaruları istavrit için düşündüm olurda fırsat çıkarsa pişman olmiyim almadığıma die ISOME da karagöz vs. için)
İbrahim abi bir sorum olacak, Şimdi ben dead ringer 25i hem spin hemde lrf için kullanıcam ama en çok spinde kullanıcam ve yedek kafa tedariği biraz zor. Şuan kullandığım mono Trabucco special casting 0.25 olması lazım bunun sürekli kafasını veya misinasını değiştirmek yerine üzerindeki misinaya Lrf de kullanacağım zaman 0.18 FC leader yapsam olur mu??Mebaru ve Marukyu yeterli...Berkley Gulp Sandworm 5 ve 10cm olanlardan Camo ve Natural renklerini de temin edersen iyi olur...
Cengizbalik haziran 10 gibi gelecek partide ceymar icin yedek kafa saglayacak sizde irtibat kurun isterseniz getirirler muhakkak.okuma trio 30 kafa satan varmı acaba ? varsa ulaşabilirmi bana
0,25 misina ile atış erimin- aksiyon performansın düşecek ve LRF den keyif alamayacaksın...0.16 sar kullan...tecrübe kazandıkça 0.14 e kendin geçiş yapacaksın zaten...İbrahim abi bir sorum olacak, Şimdi ben dead ringer 25i hem spin hemde lrf için kullanıcam ama en çok spinde kullanıcam ve yedek kafa tedariği biraz zor. Şuan kullandığım mono Trabucco special casting 0.25 olması lazım bunun sürekli kafasını veya misinasını değiştirmek yerine üzerindeki misinaya Lrf de kullanacağım zaman 0.18 FC leader yapsam olur mu??
ASSO Ultra Low Stretch Fluorocarbon 100 metre Misina Asso olta misinası ASSO en iyi fiyat 9 taksitle elimde Fc kaplama 0.18 misina var leader için uygunmudur ki?