B
BS Okuru
Misafir
114 metre bu urun amazondakı fıyat daha hesaplı ayrıca 300 metre .Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 15 dolar bedeva kargo ama bedeni bulmak mesele
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
114 metre bu urun amazondakı fıyat daha hesaplı ayrıca 300 metre .Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 15 dolar bedeva kargo ama bedeni bulmak mesele
Ben Shimano symetre 500 kullanıyorum memnunum cok küçükler ama baya anahtarlık gibi5 lik makineler LRF için ugun mu? Shimano Sienna 500fd gibi mesela.
Devir orani 5in altinda olmasi problem olmuyor degil mi?Ben Shimano symetre 500 kullanıyorum memnunum cok küçükler ama baya anahtarlık gibi![]()
Sanırım en güzeli deneyerek öğrenmek. Facebook gruplarından birinde 50 lira + kargoya buldum. 25lik makineme yedek kafa almak için cengizbalıkçılığı aradım bana 30 40 lira fiyat biçtiler. Yeni makine alırım daha iyi dedim bende.Ben şimdiye kadar bir sorun yasamadım hatta forumdan biri bana Lrf icin dusuk devir daha iyi demişti
Yedek Kafa gezerken rastladım aklıma geldi yazdığınokuma trio 30 kafa satan varmı acaba ? varsa ulaşabilirmi bana